- 50%

Salomon SKI S/Max Strømper

169,00 kr. 84,50 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Salomon SKI S/MAX
Salomon SKI S/MAX er ultrabløde uden at gå på kompromis med pasformen. Med strategiske forstærkninger og Merino-uld holder de dine fødder varme og tørre – samtidig med at de ligger godt i støvlen og giver optimal pasform.

Med 44% premium Merino-uld er disse sokker bløde uden at give kløe. Forstærkninger er kun foretaget hvor det er mest nødvendigt, så du oplever minimal friktion og særdeles god pasform. Merino-ulden regulerer naturligt fugt og strømpens netpaneler holder luften cirkulerende for at hjælpe til at holde dine fødder på den helt rette temperatur.

Vigtigheden af gode sokker undervurderes ofte. Dog vil et par Salomon strømper af god kvalitet hjælpe med at optimere dine præstationer. På den anden side kan dårlige sokker gøre dit liv til et mareridt med frosne og gennemblødte fødder. Som en teknisk tilbehørsdel, ligesom resten af dit udstyr, har Salomon designet sokker til alle outdoor aktiviteter. Sokker der er forstærket i følsomme områder stabiliserer dine fødder og undgår enhver form for irritation og friktion.

De forskellige materialer, der anvendes, såsom nylon, bomuld, NanoGlide, eller CoolMax®-fibre, giver optimal isolering mod kulde og kan samtidig hjælpe til bedre ventilation af dine fødder. I Odense Jagt & Fritid fører vi et bredt udvalg af Salomon strømper. Vi holder til ved afkørsel 52, Odense SV, og fører også et bredt udvalg af Salomon sko og andet fodtøj.

Vælg variant herunder og se pris

Salomon SKI S/MAX
Bygget med ekstra stræk i svang og ankel for at holde sokken på plads. Desuden er SKI S/MAX udført i en raffineret konstruktion, der maksimerer støddæmpning over skinnebenet.