- 50%

Salomon SKI Comfort Strømper

169,00 kr. 84,50 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Salomon SKI Comfort
Designet til dig der prioriterer komfort! Salomon SKI Comfort er ultrabløde uden at gå på kompromis med pasformen. Med strategiske forstærkninger og Merino-uld holder de dine fødder varme og tørre – samtidig med at de ligger godt i støvlen og giver optimal pasform. Med 44% premium Merino-uld er disse sokker bløde uden at give kløe.

Forstærkninger er kun foretaget hvor det er mest nødvendigt, så du oplever minimal friktion og særdeles god pasform. Merino-ulden regulerer naturligt fugt og strømpens netpaneler holder luften cirkulerende for at hjælpe til at holde dine fødder på den helt rette temperatur. Bygget med ekstra stræk i svang og ankel for at holde sokken på plads. Desuden er SKI Comfort udført i en raffineret konstruktion, der maksimerer støddæmpning over skinnebenet.

Betydningen af gode sokker undervurderes ofte og overses let. Ikke desto mindre kan et par Salomon strømper af fremragende kvalitet være med til at optimere dine præstationer. På den anden side kan dårlige sokker gøre dit liv til et mareridt, når fødderne bliver kolde og våde. Ligesom med alt andet teknisk outdoor tilbehør kan også strømper have en afgørende indflydelse på din naturoplevelse, og her er Salomon strømperne en pålidelig rejsepartner.

Salomon designer sokker til alle former for udendørsaktiviteter. Sokkerne kan være med forstærkning i følsomme områder for at stabilisere dine fødder og forhindre irritation og friktion. Materialerne, der anvendes, kan f.eks. være nylon, bomuld, NanoGlide eller CoolMax®-fibre. Alt sammen noget der giver dig en fed oplevelse udenfor, med lune og ventilerede fødder. Odense Jagt & Fritid fører et bredt udvalg af Salomon strømper. Du finder vores nye, store butik i Dyrup, ved motorvejsafkørsel 52 i Odense SV. Ud over strømper, fører vi også et lækkert udvalg af Salomon sko samt andre kvalitets skomærker.

Vælg variant herunder og se pris

Salomon SKI Comfort
Især komforten er højt prioriteret under udviklingen af Salomon SKI Comfort. Strategiske forstærkninger. 44% Premium Merino Uld. Minimal friktion. Særdeles god pasform. Fugtregulerende. Luft-cirkulerende netpaneler. Ekstra stræk i svang og ankel. Støddæmpning over skinneben.