René Gerken: Kursus i enhånds fluekast

inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Kursus i enhånds fluekast

Kurset henvender sig i særdeleshed til nye og let øvede fluekastere.
På dagen gennemgår René hvordan fluekastet fungerer og du vil få vist og prøvet forskellige kast som eksempelvis rullekast og overhåndskast. Du vil også blive introduceret til enkelt- og dobbelttræk, samt lære hvad man gør når vinden kommer bagfra, fra siderne og i modvind. Vi vil bruge en del tid på de mest almindelige fejl så du fremover selv kan identificere dem og dermed udvikle dit fluekast yderligere.

René vil med sin meget simple indgang til fluekastet stå for en meget underholdende dag, hvor det er kursisten som er i centrum.

• Pris for én kursusdag 700 kr
• Kurset foregår: Græsarealet ved butikken
• Kurset starter kl. 09:00 i butikken og derefter foregår selve kastekurset kl. 09:30-13:30
• Der er plads til 6 kursister. Kurset bliver afholdt ved minimum 5 deltagere.
• Billetten må gerne overdrages, men vi refunderer ikke billetprisen ved afbud eller manglende fremmøde.

Generel information om kurserne

Medbring din enhåndstang, fluehjul, flueline og et 9 fods taperet forfang. Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette. Du skal bare huske at informere butikken ved tilmeldelse.
Der er også mulighed for at prøve følgende: Korte og lange skydehoveder eller WF liner på kurset
Husk godt med tøj, da det kan være koldt at stå og kaste i lang tid.

OBS. Da vi ønsker at give jer den bedste oplevelse, tager vi forbehold for vind og vejr. Vi kan derfor være nødsaget til at rykke datoen, hvis vi vurderer vejret er for dårligt.

Vælg variant herunder og se pris

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Lidt om René Gerken:

René er en ud af kun tre danskere, der er Certified Master kasteinstruktør i enhånds (MCI) og tohånds (THMCI) fluekast, i Fly Fishers International (FFI). Han har holdt kurser og instrueret mange hundrede fluefiskere og hans viden og erfaring om fluekastet er enorm.

Renés viden om det praktiske fiskeri med fluestangen er lige så stor. Han er uddannet fiskeguide i Sverige, har fungeret som campmanager i Norge og har været fiskeguide i adskillige lande som f.eks. Argentina, Irland, Island, Norge og Sverige.
Han fisker meget gerne laks i de jyske åer og har i årevis trampet de fynske kyster flade, i jagten på en god kystørred.