Patagonia River Salt Wading Boots

3.399,00 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Patagonia River Salt River Salt-støvler tilbyder fremragende præstation og holdbarhed både i ferskvand og saltvand med Vibram® Megagrip såler for godt greb på en bred vifte af overflader.

Udviklet i samarbejde med Danner® og fremstillet i Portland, Oregon, med importeret materiale.

Holdbart, vandtæt fuldkorns læder med en PFC-fri garvningsproces for forbedret modstand mod nedbrydning, selv i saltvand; læderet kan genopfriskes.

Vælg variant herunder og se pris

Se en videopræsentation af Patagonia River Salt Wading Boots her:

Holdbar konstruktion:
Robust 1.000-denier nylon paneler giver fremragende modstand mod slid.

Justerbart snøresystem:
Snøresystemet har øjer henover forfoden og speed snøring gennem anklen; en enkelt øverste krog for nem påtagning/af-tagning; nylon-belagt beslag for korrosionsbestandighed.

Hurtig dræning/hurtig tørring:
Perforerede afløb på begge sider af den øvre støvle fjerner vand hurtigt; for hurtigere tørretider er den øvre del designet uden unødvendige skum og forstærkninger.

Stitchdown konstruktion:
Stitchdown konstruktion skaber en bredere platform for mere stabilitet, beskytter støvlernes sidevægge og tillader, at støvlerne kan gen-såles af Danner®.

Konstruktionsdetaljer:
Formstøbt bi-fit plade kombinerer skanken, varighedspladen og mellemsålen til ét stykke, der reducerer vægten uden at gå på kompromis med komfort og støtte.

Såledetaljer:
Vibram® Megagrip sålekompound er specielt udviklet til greb på både våde og tørre overflader, samtidig med at den opretholder en højere grad af holdbarhed; sålen kan påmonteres pigge.

Oprindelsesland:
Produceret i USA.

Vægt:
1593 g

Materialer
Overdel:
fuldkorns læder med 1.000-denier 100% nylon paneler

Foring:
67% polyester/33% nylon

Øvre mellemsål:
8IR gummi

Nedre mellemsål:
polyether polyurethan

Ydersål:
Vibram® Megagrip