- 22%

Härkilä Atammik GTX

2.299,00 kr. 1.799,00 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Atammik GTX-støvlerne er lavet i ekstremt slidstærkt Cordura.

Det har den fordel i forhold til læderstøvler, at de er meget hurtigtørrende og ekstra åndbare, og at de samtidig er blandt de letteste støvler, vi har.

Støvlerne har det superpraktiske UTURN-wiresystem, som gør dem meget lette at få af og på. Derudover har de forstærkede syninger, en rigtig god komfort og en mellemstiv sål, der giver dig god støtte. Støvlerne har en gennemtestet, vandtæt GORE-TEX-membran, og de er både udviklede og producerede i Europa.

Härkila står på mål for kvaliteten: Som på alt Härkilas fodtøj giver de dig derfor to års garanti, så du er dækket, hvis du mod forventning oplever materiale- eller funktionsfejl på disse støvler.

Vælg variant herunder og se pris

Atammik GTX-støvlerne vejer kun ca. 600 gram per støvle, hvilket gør dem til nogle af de letteste støvler i vores sortiment.

Støvlen har et mellemhøjt skaft på 7”/18 cm og en nyudviklet, lidt bredere læst. Støvlerne har UTURN-wirelukning, så de spændes med få vrid på knappen og løsnes ved at dreje knappen den modsatte vej. Der er garanti på lukkesystemet, så skulle wiren eller drejesystemet mod forventning gå i stykker, kan du altid få det erstattet hos en af vores autoriserede forhandlere.

Atammik GTX-støvlerne har en vandtæt GORE-TEX Sierra-membran. I produktionen bliver samtlige støvlemembraner testet i et vandbad, så Härkila sikrer sig, at de er vandtætte. Derudover foretager Härkila en 30 minutter lang centrifuge-stikprøvetest på 5% af den samlede støvleproduktion for yderligere at sikre sig, at membranens kvalitet er den højest mulige.

Støvlernes overdel er lavet i ekstrem slidstærk Cordura med forstærkninger af olieret nubuck-læder, og sålerne er nyudviklede, italiensk-producerede Eurosuole Firefox-kvalitetssåler, der sikrer dig et godt greb i underlaget. Derudover har støvlerne en stødabsorberende mellemsål, der gør dem rare at gå langt i, selv i meget ujævnt terræn.
Støvlerne er forstærkede med et ekstra slidstærkt materiale hele vejen rundt over sålen, og støvlerne har forstærkede syninger.