- 32%

Guideline Laxa 2.0 Waders + Laxa 3.0 Filtsål Boots

2.999,00 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Super skarp pris på dette fede Guideline waders og vadestøvle sæt!

Guideline Laxa 2.0 Waders

Guidelines Laxa 2.0 waders er en af Guidelines topmodeller indenfor waders.

Du får en waders i holdbart 4-lags nylonstof, PFOA-fri overfladebehandling og Sidewinder™-design. Derudover har Guideline Laxa 2.0 en fantastisk pasform, hvilket resultere i at de er super behagelige at have på.

Der er flere praktiske lommer i denne waders, hvor du kan have grej og værktøj i. Derudover har den to lommer, som fungerer som håndvarmere med fleece indvendigt.

Guideline Laxa 3.0 Boot

Guideline Laxa 3.0 vadestøvle er en opdateret version med en nyudviklet og meget behagelig og støttende Guideline mellemsål.

Farven er en klassisk og dæmpet mørk grå Graphite. Det ydre stof er et robust og slidstærkt 900 D polyester materiale og har ingen DWR-behandling, hvilket betyder, at det er PFAS/fluorcarbon-frit.

Ydersålen er lavet af Guidelines eget klæbende gummi monteret med wolfram studs, hvilket giver dig en suveræn trækkraft og friktion på en række våde overflader langs floder, søer og kysten.

Støvlen har en nyudviklet og meget behagelig og støttende Guideline mellem sål, der lader dig gå og vade lange dage på vandet.

Filt

5 på lager