- 27%

Guideline Alta Sonic Tizip Waders + HD Filtsål Boot

5.199,00 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Super skarp pris på topmodellen indenfor Guideline waders og vadestøvler.

Guideline Alta Sonic Tizip Waders

Guideline Alta Sonic Tizip Waders er en top kvalitets waders fra Guideline.

Du får et par waders der er super smarte, kanon komfort og virkelig holdbare.
I Guideline Alta Sonic Tizip Waders får du Tizip lynlås, der gør det nemt at åbne sine waders op - samtidig med er det en super holdbar lynlås.

Alta Sonic Tizip bruger "no-stitch", Ultra Sonic-svejseteknologi til alle større sømme. Det har til formål at mindske slid på sømmene og øger holdbarheden, uden at gå på kompromis med komfort.

Der er også flere praktiske lommer, som kan rumme alt fra flueæsker til værktøj.

Guideline HD Boot

Guideline HD (Heavy Duty) Wading Boot er designet til brug under de mest krævende fiskeforhold. På grund af dens ekstra højde, tykkere polstring og ekstra stivhed i materialet, giver disse støvler øget stabilitet, som hjælper dig med at vade i ujævnt terræn/kyster.

HD Wading Boot er tilgængelig med både Vibram® Idrogrip ™ såler og syede filt såler, afhængigt af hvad du foretrækker. Støvlen er konstrueret af et tungt 1000D Cordura® stof med C0 fluorocarbonfri DWR, som er et virkelig robust og modstandsdygtigt materiale. TPU-trykte forstærkninger på den nedre del af støvlen gør dem endnu mere holdbare, når du går på stenede bunde med skarpe genstande.

Støvlens snude og hælkappen er blevet forstærket, og sålen er en stivere variant for bedre stabilitet og nemmere montering af studs i ydersålen.

Det lukkede celleskum, der er blevet brugt i støvlen, absorberer mindre vand end almindelig skum, hvilket gør støvlen føles lettere.

HD Wading Boot er det perfekte valg for lystfiskeren, der bruger massere af tid ved vandet og ønsker en stærk, holdbar støvle, der kan klare opgaven og holde i mange år.

• C0 fluorocarbonfri DWR
• Nyudviklet Guideline midtersål
• Lukket celle skum for minimal vandabsorption
• Tilgængelige størrelser US7/EUR40/UK6 - US14/EUR47/UK13 (De er hverken store eller små i størrelserne og vi anbefaler du tager den størrelse du normalt benytter)

Filt

16 på lager