, , , , ,

Demodag: Nám, TFO, Winston, Sage, RIO & Guideline

inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

Vi har planlagt en fantastisk dag i fluefiskeriets tegn den 23. marts 2024 kl. 09:00 – 14:00 hos Odense Jagt & Fritid, hvor vi har inviteret Guideline, TFO, Winston, Nám Products, Sage og RIO på besøg.

Det er gratis at deltage og formålet med demodagen er, at du kan prøve de respektive mærkers fluestænger, fluehjul og flueliner.
Udover det, så kan du få kyndig vejledning fra menneskerne bag mærkerne, eller deltage i én ud af fem workshops.

Vi inviterer dig til at deltage i denne spændende dag og opleve det bedste inden for fluefiskeri.

Vi starter selvfølgelig også op i grillen, så du har mulighed for at få en pølse og en vand/øl. Vi håber derfor, at du vil tilkendegive på denne Facebook begivenhed, om du kommer eller ej, så vi ved hvor meget vi skal handle ind til dagen.

René Gerken fra butikken vil også afholde fluekastedemo i enhåndsfluekast til kysten fra kl. 11:00 – 11:30 bagved butikken. Vi regner stærkt med, at have vores fluekastebane færdig til den 23. marts – i givet fald, vil fluekastedemoen foregå der.

Vi afholder fem forskellige workshops på dagen, der alle foregår mellem 14:00 – 16:00.
Du kan læse mere om hvad hver workshop omhandler længere nede på siden, samt hvilke præmier du kan vinde i den pågældende workshop.
Du tilmelder dig workshoppen og dertilhørende præmier, ved at “købe” en billet til 0,- til den pågældende workshop.

Workshop 1 – René Gerken:
René er en ud af kun tre danskere, der er Certified Master kasteinstruktør i enhånds (MCI) og tohånds (THMCI) fluekast, i Fly Fishers International (FFI). René har afholdt kurser og instrueret mange hundrede fluefiskere og hans viden og erfaring om fluekastet er enormt.
Du vil i denne workshop blive klogere på enhånds fluekast og få sparring med René på græsset bagved butikken.

Husk at medbringe din egen fluestang, hjul og line.

Workshop 2 – Brian Størup:
Brian Størup repræsenterer Guideline og Brian vil hjælpe dig med, at optimere dit fluegrej.
Hvis du ikke ved hvad Guideline er, så er de en af Nordens største mærker indenfor fluegrej – primært fluestænger, fluehjul og flueliner. Samtidigt har Guideline et kæmpe udvalg af fremragende fiskebeklædning, såsom waders, vadejakker og vadestøvler samt meget andet.

Workshop 3 – Jimmy Kendra:
Jimmy Kendra ved utroligt meget om laksefiskeriet i Skandinavien og vil afholde et foredrag, netop om laksefiskeriet i Skandinavien.
I løbet af Jimmys foredrag, vil fokus være på de forskellige typer af sæsoner og hvilket grej man bruger i løbet af sæsonerne til laksefiskeriet.

Jimmy repræsenterer Nám Products og du kan derfor også forvente, at foredraget kommer omkring fluestængerne fra Nám.

Workshop 4 – Bo Bengtsson
Bo repræsenterer mærkerne RIO og Sage, hvilket er topkvalitetsmærker indenfor flueliner, fluestænger og fluehjul.
Bo er den i Skandinavien, der har den største viden og erfaring med RIO og Sage.

Du kan derfor komme og prøve produkterne fra RIO og Sage, samtidig med, at du kan få hjælp og sparring fra Bo.

OBS: Bo medbringer, for første gang i Danmark, samtlige stænger fra den store 2024 nyhed fra Sage, tohåndsstængerne Sage Spey R8, samt alle de nye Rio Gamechanger liner, til denne demodag.

Workshop 5: Christoffer Thorsager
Christoffer repræsenterer Winston, TFO og Cortland og vil holde et foredrag om, hvordan du kan fange flere havørreder på overfladen, med den rette tilgang.
Christoffer har i 15 år dyrket skumbille og imitations fiskeri efter havørreder i åen, såvel som på kysten. Fiskeriet er ganske nemt at komme i gang med, og kræver kun is i maven og en lyst til store fiskeoplevelser.

Christoffer bor i Himmerland og har dyrket havørredfiskeriet i Mariager Fjord og de himmerlandske åer de seneste 15 år.

PRÆMIER
Hvis du tilmelder dig og deltager i én af følgende fem workshops, kan du vinde følgende præmier:

Workshop 1: 2x 1 times undervisning i fluekast (Værdi 800,-)
Workshop 2: Valgfrit Nova fluehjul – 2023 nyhed (Værdi 1349,-)
Workshop 3: Valgfri Nám Hoodie (Værdi 668,-) og en Nám Hazumi Shooting Line (Værdi 338,-)
Workshop 4: Valgfri RIO Seatrout Coastal WF Line (Værdi 899,-)
Workshop 5: Valgfri Cortland 444 Intermediate, den perfekte line til kysten (Værdi 569,-)

OBS. Demodagen er gratis at deltage i og “køber” du en billet til 0 kr. deltager du automatisk om at vinde flotte præmier fra den pågældende workshop.

Vælg variant herunder og se pris

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Du kan herunder får en kort introduktion til hver af mærkerne: 

Nám Products:
Nám Products er en svensk udvikler & leverandør af noget af det fineste fluefiske udstyr på markedet.
Nám er forholdsvis nye på markedet, men gennem deres tilgang til fluegrej og produktion, er de allerede en etableret virksomhed med dedikerede kunder verden over.
Hver en detalje i deres produkter er gennemtænkte, og med et unikt syn på udstyr og produktion har Nám slået sig fast som et af de førende mærker i fluefiske verdenen.

Sage:
Med base i Bainbridge Island, Washington, USA, har Sage opbygget et ry som et af de mest anerkendte og innovative mærker inden for sporten. Mærket er kendt for at producere førsteklasses fluefiskestænger, hjul, liner og tilbehør, der er både yderst funktionelle og designet med omhu.

RIO:
RIO er en “frontrunner” indenfor flueliner og tilbehør til fluefiskeren. Deres liner er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og der ligger meget forarbejde og undersøgelse før produktionen af deres flueliner.
RIO har specialiseret sig i at skabe liner, der ikke kun passer til forskellige fiskesituationer, men også forbedrer præcision, kasteafstand og præstation.
En af RIO’s nøglefokuser er at kombinere avanceret teknologi med materialer af høj kvalitet.

Guideline:
Med rødder i Sverige har Guideline i årevis dedikeret sig til at udvikle førsteklasses produkter, der hjælper både nybegyndere og erfarne fluefiskere med at forbedre deres færdigheder og nyde den fantastiske oplevelse, som fluefiskeri kan tilbyde. Mærket tilbyder et bredt spektrum af fluefiskeudstyr, herunder stænger, liner, hjul og tilbehør, der alle er designet med fokus på kvalitet, innovation og bæredygtighed.

Temple Fork Outfitters (TFO):
Temple Fork Outfitters (TFO) er en pioner inden for fremstilling af kvalitets fluestænger og fluehjul.

Med fokus på innovation og overkommelig kvalitet har TFO skabt et ry for at levere stænger, der matcher eller overgår præstationen hos nogle af markedets dyreste modeller, men til en mere overkommelig pris.

Winston:
Winston er synonymt med ægte håndværk og enestående kvalitet inden for fluefiskeverdenen.
Hver Winston-stang er skabt med en unik kombination af teknologi, præcision og håndværksmæssig ekspertise. Virksomheden har en dyb forståelse for materialer og design, hvilket resulterer i stænger, der leverer enestående præcision, følsomhed og kasteevne.

Praktisk Information:
Dato: 23. marts 2024 kl. 09:00-14:00
Sted: Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.
Pris: Gratis
Pladser pr. workshop: 15 – 20