Asphen Sport

995,00 kr. inkl. moms
Leveringsomkostninger tillægges

God og prisvenlig all-round kikkert med et både skarpt og klart billede.
Leveres med taske og rem.

Du får:

  • Bak-4 prismer med multicoatede linser
  • Nitrogenfyldt og 100% vandtæt, støv-tæt og gug-fri indvendigt.
  • Twist-up øjestykker og god ergonomi
  • Sort gummiarmering
  • Nærfokusering fra 4 meter
Vælg variant herunder og se pris

Asphen Sport kikkerten er et yderst populært valg til dine udendørsaktiviteter. Den er alsidig og er den ideelle følgesvend til dine vandreture, fugleobservationer, sportsbegivenheder og jagtture. Med dens avancerede teknologi er Asphen Sport en kikkert, der opfylder de fleste behov for udendørsaktiviteter.

Kikkerten er udstyret med en god optik med BAK-4 prismer og multicoating, der sikrer et detaljeret og lyst billede. Multicoating er en teknologi, der betyder, at samtlige linseoverflader er behandlet for at opnå maksimal lysgennemgang, hvilket gør kikkerten til en fordel, når du skal spotte fuglenes karakteristika eller spotte dyrene i skumringen. Derfor er den også velegnet som en prisvenlig jagtkikkert.

Asphen Sport har en robust gummiarmering, der gør det let for dig at holde fast i den, selv med vanter på, og den kan derfor anvendes året rundt. Derudover har kikkerten et centreret fokuseringshjul, som gør det let at stille skarpt på dyret eller opdage nye nuancer i naturens træer. Fokuseringshjulet er trinløst, så du kan indstille det nøjagtigt efter dit behov. Derudover kan det let betjenes med én hånd, så du kan hurtigt skifte fokus mellem to objekter.

En af fordelene ved Asphen Sport kikkerten er, at den er velegnet til brugere, der bruger briller. Kikkerten har nemlig twist-up øjestykker, der gør det muligt at anvende den både med og uden briller. Hvis du bruger briller, kan du blot lade øjestykkerne være nede. Hvis du tager brillerne af, kan du let dreje øjestykkerne op. På den måde kan du indstille kikkerten til dit behov og udnytte kikkertens fulde synsfelt både med og uden briller.

Asphen Sport er også nitrogenfyldt og 100% vandtæt, hvilket betyder, at den ikke dugger og kan medbringes på gåture i fugtigt vejr. Dette er en fordel, når du skal tage den med udendørs og vil undgå, at kikkerten dugger, mens du bruger den.

Alt i alt er Asphen Sport kikkerten en utrolig alsidig kikkert, der dækker de fleste behov indenfor udendørsaktiviteter. Med dens avancerede teknologi og brugervenlighed er den et godt valg, uanset om du er en erfaren eller nybegynder bruger af kikkerter. Den er robust, nem at betjene og kan anvendes året rundt, hvilket gør den til en ideel følgesvend til alle dine udendørsaktiviteter.

Model 8×42 10×42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 110 m / 1000 m 102 m / 1000 m
Nærfokusering 4 meter 4 meter
Vægt 605 g 605 g
Mål
16×13 cm
16×13 cm
Garanti 5 år 5 år