Grejbokse, ĂŚsker og mapper

Viser alle 17 resultater

Grejbokse, grejÌsker og gennemløbs mapper

Vi har samlet alt hvad du har brug for at grejbokse, Ìsker, og gennemløbs mapper. Vi har hündplukket de produkter vi mener fungerer bedst, bl.a. fra mÌrker som Savage Gear og Kinetic.
Fiskegrej kan vĂŚre en bekostelig affĂŚre, sĂĽ derfor er det vigtigt at opbevare det sikkert – uden det gĂĽr i stykker under transport. Derudover er det ogsĂĽ rart med en funktionel og effektiv opbevaring af ens fiskegrej, det sparer bĂĽde tid og frustrationer pĂĽ fisketuren.

Uanset hvad du skal bruge det til, bestrÌber vi os pü at have et udvalg der kan tilfredsstille alle. Vi udbygger løbende vores sortiment og sørger for at fü nye produkter lagt ud til jer.

Grejbokse og grejĂŚsker

Som nemt er det altid vigtigt, at have en grejboks eller grejĂŚske at opbevarer sit fiskegrej i. En af de mest ĂĽbenlyse ĂĽrsager er, at det skal vĂŚre nemt at have med og praktisk.

Derudover sü beskytter en grejboks eller grejÌske ogsü dit grej, sü det øger potentielt levetiden pü dit fiskegrej ogsü.

Der findes mange typer af grejbokse og grejÌske og de kommer i mange forskellige størrelser og former. Det kommer helt an pü hvilken type fiskeri du fisker, netop fordi fiskegrej kommer i mange forskellige former.

Derfor prøver vi sü vidt som muligt, at tilbyde et bredt sortiment, sü du kan finde en grejboks eller grejÌske til netop dit behov.

Gennemløbs mapper

En gennemløber mappe er super praktisk og nem at opbevare ens gennemløbere i. For det første sü beskytter den dine gennemløbere, ved at holde dem pü plads. Pü den müde sü støder de ikke ind i hinanden og slür malingen af.

En gennemløber mappe er ogsĂĽ praktisk og nemt at have i lommen, sĂĽ du nemt at ĂĽbne og “slĂĽ” den gennemløber op du ønsker at fiske med.

Gennemløbere kan vÌre bekostelige og derfor er det en god ide, at bruge penge pü en gennemløber mappe. Gennemløbs mapper kommer i flere forskellige størrelser, netop fordi dine gennemløbere ogsü typisk er forskellige størrelser.
Sü vi er helt sikre pü, at vi har en gennemløber mappe til netop dit behov.

Hurtig levering

Vi sÌtter en Ìre i at levere dine grejboks, grejÌske eller gennemløber mappe sü hurtigt som muligt. Derfor tilbyder vi fri fragt over 499,- samt 1-3 hverdages levering.

SĂĽ fĂĽr du lynhurtigt leveret dine produkter, sĂĽ de er klar til nĂŚste fisketur.

Har du brug for hjĂŚlp eller vejledning?

Vores dygtige personale stĂĽr altid klar til at hjĂŚlpe dig, enten online eller fysisk i vores butik. Vores kompetente medarbejdere har alle mange ĂĽrs erfaring i branchen og giver gerne et godt rĂĽd eller to med pĂĽ vejen.

Du er mere end velkommen til at kigge vores webshop igennem, eller besøge os i Odense. Vores butik ligger pĂĽ Magnoliavej 7, 5250 Odense SV – kun 1 minut fra motorvejs afkørslen.