Fluestænger

Viser 1–24 af 25 resultater

Fluestænger

Kvalitet vægter højt hos Odense Jagt og Fritid, derfor finder du kun kvalitets fluestænger i vores butik og online – med mærker såsom Sage og Guideline.
Markedet indenfor fluestænger kan være en jungle og hvilken fluestang er det nu lige helt præcis du skal have? Det kan være svært at vide, derfor har vores personale en årelang erfaring og er fluefiskere med stort F!

Hvilke typer fluestænger har vi og hvad er værd at vide?

Enhånds fluestang

En enhånds fluestang er den mest velkendte og nok også den, der bliver brugt mest i Danmark. En enhånds fluestang er til det mere almindelige fluefiskeri, hvor du ikke går efter de største fisk der findes men en god blanding f.eks. ørred/havørred.

Tohånds fluestang

En tohånds fluestang er til det lidt kraftigere fiskeri, hvor du har brug for en stang med mere styrke i. Det kunne f.eks. være i større åer/floder, hvor målet er at fange en stor laks.

Switch fluestang

En Switch fluestang er en stang, som der kan bruges til begge dele, deraf ordet ”Switch”. Det er en god kombination, hvis du fisker en mellemting af ovenstående typer, men kun ønsker en fluestang.

Tilbehør til din fluestang

Vi har selvfølgelig også alt tilbehør til din fluestang, lige fra fluehjul, flueline og forfang og fluer og meget mere. Hvis du også binder fluer, kan du også finde et stort udvalg af fluebindermateriale i vores butik.

Du finder os på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV- Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os.