Fluefiskeri

Viser 1–24 af 95 resultater

Fluefiskeri

Kvalitet vægter højt hos Odense Jagt og Fritid, derfor finder du kun kvalitets fluestænger i vores butik og online – med mærker såsom Sage og Guideline. Fluefiskeri er en ædel kategori og har mange år på bagen, dog er det stadigt et meget nutidigt emne som stadig er i rivende udvikling. Den udvikling prøver vi at være på forkant med og få omsat, så det giver mening og værdi for jer.

Hvad har du brug for indenfor fluefiskeri


En fluestang
Markedet indenfor fluestænger kan være en jungle og hvilken fluestang er det nu lige helt præcis du skal have? Det kan være svært at vide, derfor har vores personale en årelang erfaring og er fluefiskere med stort F!<
Der findes mange typer af fluestænger og de 3 typiske er:

Enhånds fluestang

En enhånds fluestang er den mest velkendte og nok også den, der bliver brugt mest i Danmark. En enhånds fluestang er til det mere almindelige fluefiskeri, hvor du ikke går efter de største fisk der findes men en god blanding f.eks. ørred/havørred.

Tohånds fluestang

En tohånds fluestang er til det lidt kraftigere fiskeri, hvor du har brug for en stang med mere styrke i. Det kunne f.eks. være i større åer/floder, hvor målet er at fange en stor laks.

Switch fluestang

En Switch fluestang er en stang, som der kan bruges til begge dele, deraf ordet ”Switch”. Det er en god kombination, hvis du fisker en mellemting af ovenstående typer, men kun ønsker en fluestang.

Et fluehjul

Til din fluestang skal du selvfølgelig bruge et fluehjul, et fluehjul kommer i mange størrelser og varianter. Vi har gjort alt hvad vi kan, for at gøre det klart for dig hvilket hjul der passer til hvad. Hvis du mangler en uddybning eller forklaring, står vores personale klar til at hjælpe dig.

Flueliner og forfang
For at du kan sætte en flue på linen, kræver det en god line. Der findes igen her mange typer af liner, om det er en WF (Weight Forward line), synkeline eller flydeline. Hvornår du skal bruge dem, kommer an på hvad du vil fiske og hvor.

Yderligere tilbehør

Vi har selvfølgelig også fluer og meget mere, så du rent faktisk kan få en fisk på krogen.
Hvis du også binder fluer, kan du også finde et stort udvalg af fluebindermateriale i vores butik.
Du finder os på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV- Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os.