Travelstænger

Viser alle 6 resultater

Travelstænger

Der findes et stort udvalg af travelstænger og det kan være svært, at finde frem til netop den der passer præcis til dig. Vi har kvalitetsmærker som Savage Gear, alle vores mærker er mærker, som vi kan stå inde for og har erfaring med.

En travelstang er som navnet lyder, beregnet til at tage med på farten og når du rejser. Det kommer til udtryk i, at stangen oftest er delt op i flere sektioner f.eks. 4 sektioner. På den måde gør det stangens længde mindre og den kan nemmere pakkes ned og tages med overalt.

Hvorfor er det netop du skal bruge en travelstang og hvad er det præcise problem den løser?

  • Travelstænger er lette at pakke ned.
  • Den er delt i kortere dele, hvilket gør størrelsen mere medgørlig.
  • Hurtige at samle og have med pĂĄ farten.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af tilbehør til din travelstang, så står du og skal bruge line, blink eller en gennemløber – så fortvivl ej og se vores store udvalg online eller i vores butik.

Hvis du er i tvivl om hvilken type stang der netop passer til dig, eller om den ene stang udelukker noget fiskeri og omvendt, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan altid hive fat i telefonen og ringe til os/skrive til os, eller besøge os i vores butik på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.

Har du brug for vejledning til valg af travelstang?

Hvis du har brug for hjælp eller anden vejledning, står vores kompetente personale klar til at hjælpe dig.

Du finder os pĂĄ Magnolivej 7, 5250 Odense SV – eller er du mere end velkommen til at kontakte os online.