Spinnestænger

Viser 1–24 af 32 resultater

Spinnestænger

Vi værdsætter kvalitet fremfor kvantitet hos Odense Jagt og Fritid, derfor finder du altid tusindvis af kvalitetsprodukter hos os og det gælder selvfølgelig også vores spinnestænger, hvor vi har et bredt udvalg i flere forskellige prisklasser.

Vi har et bredt sortiment af typer af stænger både i butikken og på webshoppen, lige fra Spinnestænger, Travelstænger og UL-Stænger, fluestænger. Vi forhandler mærker der er kendt for deres kvalitet og holdbarhed såsom Daiwa, Savage Gear, Shimano, Sportex og Westin.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi altid klar med rådgivning og gode råd, til dit valg af stang. Vores dygtige medarbejdere, har alle en årelang erfaring indenfor lystfiskeri og spinnestænger, og deler gerne ud af deres store viden.

Hvad er specielt ved spinnestænger?

En spinnestang er ikke bare en spinnestang, der findes mange forskellige typer af spinnestænger – afhængigt af typen af fiskeri.

Fisker du i Ã¥en i Danmark, kræver det nok en lidt mindre størrelse spinnestang, samt det er vigtigt du vælger den rette aktion. Oftest er en “Fast” aktion mere stiv og ikke sÃ¥ nem at bøje, kontra en “Slow” aktion er mere fleksibel og nemmere at bøje.

Tilbehør til spinnestænger

Til din spinnestang, skal du selvfølgelig også have noget tilbehør. Det helt klassiske tilbehør er selvfølgelig et fiskehjul, fiskeline og noget endegrej der passer til din spinnestang.

Vi har et stort valg af tilbehør af kvalitetsmærker til din spinnestang, du finder vore sortiment til fiskehjul, fiskeline og endegrej.