Fiskestænger

Viser 1–24 af 48 resultater

Fiskestænger

I Odense Jagt og Fritid finder du et stort udvalg af fiskestænger, vi har håndplukket de mærker vi mener er bedst baseret på en årelang erfaring. Vi har fiskestænger til enhver lejlighed og til alle priser, så vi er sikrer på at du går derfra med det, som passer bedst til dig.

Der findes et utal af forskellige typer af fiskestænger, i nedenstående afsnit vil vi afdække nogen af dem.

Hvad er specielt ved spinnestænger?

En spinnestang er ikke bare en spinnestang, der findes mange forskellige typer af spinnestænger – afhængigt af typen af fiskeri.

Fisker du i åen i Danmark, kræver det nok en lidt mindre størrelse spinnestang, samt det er vigtigt du vælger den rette aktion. Oftest er en “Fast” aktion mere stiv og ikke så nem at bøje, kontra en “Slow” aktion er mere fleksibel og nemmere at bøje.

Hvad er specielt ved UL-Stænger?

En UL stang minder meget om en spinnestang, men UL står for ”Ultra Light” hvilket hentyder til at stængerne er ment til det helt lette fiskeri. Oftest giver de her stænger en super fed fight med fisken, da de netop er af den lettere kaliber og til det helt lette grej.

Hvad er specielt ved Travelstænger?

En Travelstang er som navnet lyder, beregnet til at være nem at transportere rundt med. Det kommer til udtryk i, at stangen oftest er delt op i flere sektioner f.eks. 4 sektioner. På den måde gør det stangens længde mindre og den kan nemmere pakkes ned og tages med rundt.

Tilbehør til din fiskestang

Når du så har fundet din fiskestang, har vi selvfølgelig også alt hvad du skal bruge dertil. Vi har et bredt sortiment af tilbehør, bl.a. fiskehjul, fiskeline og endegrej.

Hvis du er i tvivl om hvilken type stang der netop passer til dig, eller om den ene stang udelukker noget fiskeri og omvendt, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan altid hive fat i telefonen og ringe til os/skrive til os, eller besøge os i vores butik på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.