Waders

Viser 1–24 af 27 resultater

Waders

Waders er et essentielt stykke værktøj i en enhver fiskers værktøjskasse, de skal holde dig tørre og være behagelige – men hvordan vælger du så den rigtige?

Der findes flere forskellige typer af waders, du kan fü neopren waders, ündbare waders eller waders i PVC-materiale. Typen af waders du skal vÌlge, afhÌnger af typen af fiskeri, og om de skal vÌre varme eller mere kølige waders.

Vi har undersøgt markedet for dig og fundet de kvalitetsmÌrker, som vi mener er bedst. De mÌrker vi har fundet frem til, er mÌrker som Guideline og Kinetic. Det er mÌrker som vi mener lever op til den standard, som et par waders krÌver.

Neopren waders:
Waders af typen neopren, er kraftigere, tykkere og varmere end ĂĽndbare waders. Derfor er neoprenwaders bedre til de koldere mĂĽneder, samt hvis du skal stĂĽ stille og fiske i lĂŚngere tid.

Åndbare waders:
Hvis du skal fiske i varmere temperature og bevæge dig rundt, er åndbare waders de rigtige for dig. Åndbare waders er tyndere og nemmere at bevæge sig i, samtidig med at de fås uden og med fast sko/støvle i.

Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal vĂŚlge, sĂĽ har vores fagkyndige personale mange ĂĽrs erfaring indenfor omrĂĽdet.
Så tvivl derfor ikke med at kontakte os online – Eller mød os i vores butik på Magnolivej 7, 5250 Odense SV.