Waders

Viser 1–24 af 31 resultater

Waders

Waders er et essentielt stykke vÌrktøj i en enhver fiskers vÌrktøjskasse, de skal holde dig tørre og vÌre behagelige. Derudover giver de dig en klar fordel, ved at du kan gü lÌngere ud i vandet. Men hvordan vÌlger du sü den rigtige?

Der findes flere forskellige typer af waders, du kan fü neopren waders, ündbare waders eller waders i PVC-materiale. Typen af waders du skal vÌlge, afhÌnger af typen af fiskeri, og om de skal vÌre varme eller mere kølige waders.

Vi har undersøgt markedet for dig og fundet de kvalitetsmÌrker, som vi mener er bedst. De mÌrker vi har fundet frem til, er mÌrker som Guideline, Scierra, Ron Thompson og Kinetic. Det er mÌrker som vi mener lever op til den standard, som et par waders krÌver.

Neopren waders:
Waders af typen neopren, er kraftigere, tykkere og varmere end ĂĽndbare waders. Derfor er neoprenwaders bedre til de koldere mĂĽneder, samt hvis du skal stĂĽ stille og fiske i lĂŚngere tid.

En anden klar fordel er, at de netop er tykkere og kraftigere. SĂĽ hvis du tit finder dig steder, hvor der er ting der kan skade dine waders – er neopren waders mĂĽske noget for dig.

Åndbare waders:
Hvis du skal fiske i varmere temperature og bevæge dig rundt, er åndbare waders de rigtige for dig. Åndbare waders er tyndere og nemmere at bevæge sig i, samtidig med at de fås uden og med fast sko/støvle i.

Vi har et stort udvalg af ündbare waders og vi er en af Skandinaviens største Guideline forhandlere. Guideline er i vores optik klart det bedste mÌrke i Danmark indenfor waders, specielt ündbare waders. Guideline har ogsü produceret vadestøvle, som giver dig langt bedre komfort end traditionelle waders.

Waist waders:
Waist waders kan vÌre en god ide, hvis du befinder dig i lavt vandt og ikke har behov for høje waders. Waist waders gür som navnet lyder, kun til livet/hoften.
Derfor er du lidt mere fleksibel og da waders kan vĂŚre varme, kan de vĂŚre et godt alternativ pĂĽ varme dage.

Waders fra Guideline

Vi er en Skandinaviens største forhandlere af mÌrket Guideline. Guideline er i vores optik det bedste mÌrke indenfor waders og vadestøvler. Derfor mener vi, at du aldrig gür galt i byen med waders fra Guideline.

Guideline waders er ogsü utroligt anerkendte indenfor lystfiskerverdenen, og kendte for deres komfort og kvalitet. Nür du først har prøvet waders fra Guideline, für du svÌrt ved at gü tilbage til andre mÌrker igen.

Selvom et par waders og vadestøvle fra Guideline koster lidt mere end de fleste andre mÌrker, sü mener vi ogsü at du hurtigt kan tjene det ind pü levetid og komfort.

Fiskeri skal vĂŚre sjovt og din fisketur bliver langt sjovere og mere behagelig med et par Guideline Waders.

Tilbud pĂĽ Waders

Vi har altid tilbud pü gode waders, sü du kan altid fü waders til en god pris hos os. Derudover sü anbefaler vi ogsü, at du kigger pü vadestøvler nür du handler waders.

Vi har netop lige lavet en rÌkke tilbud pü waders og vadestøvler, hvor du für dem til en nedsat pris som sÌt. Du finder vores waders og vadestøvlesÌt her. 

Billige Waders

Kvalitet og pris gĂĽr hĂĽnd i hĂĽnd.

Du skal passe pü med at købe for billige waders, da du hurtig vil opleve at de ikke kan holde til slitagen. Dine waders bliver udsat for skarpe sten, saltvand, siv og grus. Naturens elementer er hürde ved dine waders og der skal ikke meget til at lave hul i et par billige waders.

Derfor kan det vÌre en ide, ikke at købe for billige waders. Oftest ender du med at bruge flere penge pü flere par waders, end hvis du havde købt waders i god kvalitet fra starten.

Nür det er sagt, sü skal det ogsü vÌre muligt for alle at købe waders hos os. Derfor har vi udvalgt de waders, som vi mener kan holde til den danske og skandinaviske natur.

Har du brug for hjĂŚlp eller vejledning?

Hvis du stadig er i tvivl om hvad du skal vÌlge, sü har vores fagkyndige personale mange ürs erfaring indenfor waders. Hvis det er dit første par waders du skal have, kan det ogsü vÌre en god ide at prøve dem pü først.

Så tvivl derfor ikke med at kontakte os online – Eller mød os i vores butik på Magnolivej 7, 5250 Odense SV.