Fiskenet

Viser alle 22 resultater

Fiskenet

Her på siden vil du finde vores store udvalg af fiskenet og magneter til dit fiskenet. Vi værdsætter fiskenet i god kvalitet og du finder derfor forskellige net fra mærker som Fencl, Guideline, Westin og Kinetic.

Det er altid super ærgerligt at stå med drømmefisken på krogen, også miste den i sidste øjeblik fordi du ikke kan lande fisken. Derfor er det vigtigt, at du har et fiskenet ved hånden. Udover det, så skal dit fiskenet være effektivt og overskueligt at have med.

Der findes fiskenet til mange forskellige anledninger og typer af fiskeri. Vi vil derfor prøve at omfavne de mange typer der nu engang måtte være, så du kan finde et net uanset dit behov. Vi har bl.a. kystnet, laksenet, foldenet og teleskopnet.

Oftest går kvalitet og pris hånd i hånd, derfor har vi samlet de fiskenet som vi mener er bedst til prisen. Derfor er Tjekkiske Fencl en fast del af vores inventar, da vi mener de har super gode fiskenet – til en fordelagtig pris.

Hvilket fiskenet skal du vælge?

Når du skal vælge det rigtige fiskenet, er det vigtigt at overveje, hvordan og hvor du vil bruge det. Der er forskellige typer af fiskenet, som hver især er designet til at tackle forskellige situationer og fiskearter. Herunder kan du læse mere om, hvilket fiskenet der er bedst egnet til forskellige fiskeriaktiviteter.

Åen:
Hvis du fisker langs en å, vil et foldenet være en god løsning. Det er nemt at folde og hænge på ryggen, så det ikke hænger fast i siv og træer. Du vil også have brug for et net, der er nemt og hurtigt at tage frem, når du fanger fisk. Odense Jagt & Fritid har et udvalg af foldenet, der er lette og nemme at transportere.

Kysten:
Fiskeri på kysten kræver et kortfattet net med en magnet, da du ofte står i vandet. Et kystnet med en magnet er ideelt til at sikre, at nettet ikke går tabt eller hænger fast i noget. Tjekkiske Fencl har designet et fantastisk kystnet, der kan fastgøres på ryggen og nemt tages frem, når du har brug for det.

Put & Take:
Hvis du er på put & take-fiskeri, vil du have brug for et net med et langt skafte, så du kan nå fisken fra skrænterne. Et net med et langt skafte gør det også nemmere at håndtere fisken, når du tager den op af vandet. Odense Jagt & Fritid har et stort udvalg af fiskegrej, herunder også fiskenet med lange skafte.

Medefiskeri:
Medefiskeri i søer kræver et net med et langt skafte og et rummeligt net, så du kan nå fiskene, selvom der er forhindringer som siv eller grene. Det er også vigtigt at vælge et net, der er stort nok til at rumme større fisk. Odense Jagt & Fritid har et bredt udvalg af medenet, der passer perfekt til søfiskeri.

Bådfiskeri:
Når du fisker fra båd, kræver det at du har et stort fiskenet. Her har Westin nogle super gode fiskenet, som både har et langt skafte og er rummelige. Oftest er der lidt ned til vandet fra båden og fiskene kan være store og livlige. Derfor anbefaler vi, at du vælger et stort og rummeligt fiskenet.

Uanset om du er en erfaren fisker eller en nybegynder, er det vigtigt at vælge det rigtige fiskenet til dit behov. Hos Odense Jagt & Fritid har vi et stort udvalg af fiskenet og fiskegrej, som kan hjælpe dig med at fange den perfekte fisk. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning om valg af fiskenet.

Fiskenet der beskytter fisken

En anden fordel ved et fiskenet er, at det hjælper med at beskytte fisken, når den er fanget. Fisk er skrøbelige og kan nemt blive beskadiget eller stressede, når de bliver fanget. Med et fiskenet kan du håndtere fisken forsigtigt og sørge for at frigive den tilbage i vandet på en måde, der mindsker risikoen for skade eller død.

Du vil opleve at du finder de fleste af vores fiskenet, med et gummibelagt net. Mange fiskere går mere og mere op i “catch and release” fiskeriet og vil derfor gerne skåne fiskene så meget som muligt.

Det gør det gummibelagte net langt bedre, end de traditionelle fiskenet gør. Derudover er de også nemme at rengøre, da slim og andet ikke trækker ind i nettet.

Har du brug for hjælp eller vejledning til valg af fiskenet?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller mange information omkring vores fiskenet.

Vores kompetente medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor fiskeri og svarer hellere end gerne på dine spørgsmål.

Så hvis du er på udkig efter et fiskenet af høj kvalitet, er Odense Jagt & Fritid det rette sted at kigge. Vi har et bredt udvalg af net i forskellige størrelser og former, og vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig med

Så hiv endelig fat i os online eller besøg os i vores butik – Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.