Fiskenet

Viser alle 9 resultater

Fiskenet

Her på siden vil du finde vores store udvalg af fiskenet og magneter til dit fiskenet. Vi værdsætter fiskenet i god kvalitet og du finder derfor forskellige net fra mærker som Fencl, Guideline, Westin og Kinetic.

Det er altid super ærgerligt at stå med drømmefisken på krogen, også miste den i sidste øjeblik fordi du ikke kan lande fisken. Derfor er det vigtigt, at du har et fiskenet ved hånden. Udover det, så skal dit fiskenet være effektivt og overskueligt at have med.

Der findes fiskenet til mange forskellige anledninger og typer af fiskeri. Vi vil derfor prøve at omfavne de mange typer der nu engang måtte være, så du kan finde et net uanset dit behov. Vi har bl.a. kystnet, laksenet, foldenet og teleskopnet.

Oftest går kvalitet og pris hånd i hånd, derfor har vi samlet de fiskenet som vi mener er bedst til prisen. Derfor er Tjekkiske Fencl en fast del af vores inventar, da vi mener de har super gode fiskenet – til en fordelagtig pris.

Hvilket fiskenet skal du vælge?

Det er vigtigt at du gør dig nogle tanker om, hvor og hvordan du ønsker at bruge dit net. Er det på kysten, ved åen eller noget helt tredje – så har hver sit net hvert sit formål.

Åen:
Hvis du går langs åen, så er et foldenet et godt bud. Netop fordi det kan foldes og hænges på ryggen, så undgår du at det hænger fast i siv og træer. Det skal også være et net, som der er nemt og hurtigt at tage frem.

Kysten:
På kysten har du ikke brug for et fiskenet med et særligt langt skafte, da du ofte står ude i vandet. Derfor er et net med et kort skafte en god og gerne et net med en magnet. Tjekkiske Fencl har lavet et super godt kystnet, som nemt kan sidde fast på ryggen og tages frem nemt. Det har de gjort ved at påsætte en magnet, så du nemt kan hive nettet af og på.

Put & Take:
Et fiskenet til put & take skal helst være et net, der har et godt langt skafte. Til tider kan det være nødvendigt, hvis du står på en skrant eller gerne vil ud til fisken hurtigt.

Medefiskeri:
Når du er medefisker, fisker du oftest i søer og i søer kan der tit være forhindringer. Det kan være siv, store grene eller andet der gør, at du skal kunne række længere ud.
Derfor er det en god ide, at vælge et fiskenet med et langt skafte og gerne et rummeligt net. Der findes mange store medefisk i Danmark, så sørg for at dit net har lidt størrelse på.

Bådfiskeri:
Når du fisker fra båd, kræver det at du har et stort fiskenet. Her har Westin nogle super gode fiskenet, som både har et langt skafte og er rummelige. Oftest er der lidt ned til vandet fra båden og fiskene kan være store og livlige. Derfor anbefaler vi, at du vælger et stort og rummeligt fiskenet.

Fiskenet der beskytter fisken

Du vil opleve at du finder de fleste af vores fiskenet, med et gummibelagt net. Mange fiskere går mere og mere op i “catch and release” fiskeriet og vil derfor gerne skåne fiskene så meget som muligt.

Det gør det gummibelagte net langt bedre, end de traditionelle fiskenet gør. Derudover er de også nemme at rengøre, da slim og andet ikke trækker ind i nettet.

Har du brug for hjælp eller vejledning til valg af fiskenet?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller mange information omkring vores fiskenet.

Vores kompetente medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor fiskeri og svarer hellere end gerne på dine spørgsmål.

Så hiv endelig fat i os online eller besøg os i vores butik – Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.