Fiskehjul

Viser alle 22 resultater

Fiskehjul

Er du på udkig efter et nyt fiskehjul? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig hos Odense Jagt og Fritid. Vi har et stort udvalg af kvalitetshjul, til enhver pris, størrelse og type af fiskeri.

Velkendte mærker

Vi har et bredt sortiment af velkendte mærker, såsom Daiwa, Okuma, Shimano og mange flere. Alle vores mærker er velkendte og vores fiskehjul er hjul, som vi alle kan stå inde for – hver og en.
Vores erfarende personale står til din rådighed og vi deler gerne ud af vores erfaring, praktisk viden og alt hvad der ligger derimellem.
Vi huser nogle af Danmarks mest rutinerede fiskere, som ikke kun har med fiskeri at gøre i deres arbejde, men bruger et utal af timer i deres fritid på at fiske. Derfor kan du være sidder på, at den sparring du får med os, altid er baseret på praktisk erfaring.

Tilbehør til fiskehjulet

Om end du mangler en stang til dit nye fiskehjul, så har vi også mulighed for at guide dig her. Eller hvis du har brug for line til dit fiskehjul, finder du det også hos os.

Hvis du stadig er lidt usikker på valget af hjul, er du mere end velkommen til at hive fat i os online, eller besøge vores butik på Magnoliavej 7 5250 Odense SV. Vores personale er alle specialister indenfor branchen og vi kan helt sikkert hjælpe dig i den rigtige retning.