Spinnere

Viser alle 14 resultater

Stort udvalg af spinnere

Skal du bruge en ny spinner? Vi har et bredt sortiment af spinnere, fra anerkendte mĂŚrker.
Vi har mÌrker süsom Mepps, Savage Gear, Erik Hansen og FC-spinnere alle mÌrker som er velkendte og der har mange fisk pü samvittigheden. Udvalget af spinnere varierer meget i farver, størrelse og udseende generelt.
Spinnere er en af de mest hyppigt brugte agn indenfor fiskeri og de bliver specielt brugt i ĂĽer, put & take og elve.

Spinnere er super effektive til fiskeri efter bl.a. aborre, ørred og laks. Spinnere er ogsü super nemme at fiske med, samt at skifte rundt hurtigt. De er derfor et oplagt valg, hvis du skal pü jagt efter ovenstüende fisk.

AfhĂŚngigt af hvilken type fiskeri du skal bruge en spinner til, har du brug for et bredt sortiment af spinnere i din fiskekasse. Der findes ogsĂĽ mange typer af spinnere, men vi arbejder med primĂŚrt to kategorier:

• Almindelige spinnere
• Kondom spinnere

Almindelige spinnere

En almindelig spinner består typisk af en ”krop” af perler, eller en hel standard spinner krop – herefter et spinnerblad og en trekrog typisk. Et klasseeksempel på en spinner kunne være fra mærket Mepps eller Savage Gears Caviar spinner.

Kondom spinnere

En Kondom spinner er kendetegnet ved at ”kroppen” på spinneren er dækket af gummi, hvor gummiet så holder på vægten i spinneren. Derudover har spinneren et spinnerblad og en trekrog typisk. En klassisk og god kondom spinner, er f.eks. fra det danske mærke FC-Spinner, der specialiserer sig netop i Kondom Spinnere. Du kan se udvalget af FC-Spinnere og danne dig din egen mening.

Hvis du skal prøve krÌfter med en anden spÌndende variant af en kondom spinner, har Erik Hansen lavet nogle rigtige fine dobbeltbladede spinnere til laks ogsü.

Har du brug for vejledning eller hjĂŚlp til valget af spinnere?

Hvis du er i tvivl om valget af spinner, kan du altid fange os online eller i vores butik. Vores butik bestĂĽr af rĂŚkke medarbejdere, som der har mange ĂĽrs erfaringen indenfor fiskeri pĂĽ bagen.

Du finder os pĂĽ Magnoliavej 7, 5250 Odense SV – kun et minut fra motorvejen.