Polaroid solbriller

Viser alle 23 resultater

Polaroid solbriller til fiskeri

Polaroid solbriller til fiskeri er super gode, hvis du gerne vil optimere din fisketur i solen. Polaroid solbriller har en række ekstra egenskaber, som normale solbriller ikke har.

Vi har polaroid solbriller fra kendte mærker som Kinetic og WileyX, der alle er super gode og i god kvalitet. WileyX er mere eksklusivt og her får du altså virkelig gode polaroid solbriller, de er helt sikkert værd at prøve. Du finder vores store udvalg af polaroid solbriller fra WileyX online eller i vores butik i Odense SV.

Fordele ved Polaroid solbriller

Polaroid solbriller eliminerer genskinnet fra sollys i vandet, hvilket gør det mere behageligt at fiske i solskin. Udover det, så øger polaroid solbrillerne også din evne til at se i vand. Det er en yderst god egenskab, specielt hvis du går og leder efter fiskene.
Stellet på en polaroid solbrille er også mere fleksibelt, end hvis du kigger på en almindelig solbrille. Det er det, fordi det skal være behageligt at gå med og kunne holde til naturen.

En anden god egenskab en polaroid solbrille har, er at den beskytter dine øjne. Hvis du fisker meget med flue, kan der ske mange ting der gør, at din flue måske havner et sted hvor det ikke var tiltænkt. Det ville være super ærgerligt, hvis det sted var i dine øjne.
Derfor er det absolut en god ide, at anskaffe dig et par polaroid solbriller hvis du fisker med flue.

Hvilke polaroid solbrille skal jeg vælge som nybegynder?

Når du skal vælge polaroid solbriller første gang, er Kinetic et super godt sted at starte. For det første så er de i en prisklasse hvor alle kan være med, samt får du en solbrille i en virkelig fin kvalitet.

Kinetic har også lavet mange forskellige varianter, så der er også lidt at vælge imellem. Så kan du nemt finde frem til det par, som du føler passer dig bedst.

Derudover får du alle de velkendte funktioner og egenskaber i Kinetics briller, som der er ved et par gode og solide polaroid solbriller.

Hurtig levering

Vi ved godt at du næsten ikke kan vente, når du først har bestilt din nye polaroid solbriller og fiskegrej. Derfor tilbyder vi fri fragt fra 499,- og 1-3 hverdages levering – så er du hurtigt klar og kan få dit nye grej med på tur.

Har du brug for hjælp til valget af polaroid solbriller?

Der findes mange forskellige polaroid solbriller og det kan være en jungle at finde de rigtige briller. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os online eller besøge vores butik i Odense SV.

Vores butik ligger kun 1 minut fra motorvejen på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.