Kroge og svivler mm

Viser 1–24 af 75 resultater

Stort udvalg af fiskekroge og svivler mm

For at fange en fisk, skal du bruge en fiskekrog – det siger vist lidt sig selv.

Vi har et stort udvalg af kvalitetskroge, bl.a. fra det Japanske mÌrke Owner. Kvalitet er deres motto og du für derfor fiskekroge, der er knivskarpe og top kvalitet. Uanset om det er en enkeltkrog, trekrog eller en modhageløs krog, sü har vi en krog til netop din type af fiskeri.

Derudover har vi ogsü fiskekroge fra mÌrker som Savage Gear og Guideline, der ogsü er super kvalitet og med forskellige niche tilføjelser.

Udover en fiskekrog, skal du vÌre sikker pü at din line ikke gür i kludder, f.eks. med en god svivel. Du finder her igen top kvalitetsprodukter fra Japanske Owner og S.F.G, sü er du sikker pü du ikke für vredet din line og mister din drømmefisk.

Størrelsen pü din fiskekrog

Der findes et utal af størrelser, nür det kommer til fiskekroge. Det du skal have i mente nür du vÌlger din fiskekrog, er hvilken type af fisk du ønsker at fange.

Nogle gange er en enkeltkrog at foretrĂŚkke over en trekrog – og omvendt. Det kommer helt an pĂĽ hvad, hvordan og hvilke forhold du fisker under. F.eks. kan det vĂŚre mere effektivt at fiske med en enkeltkrog, hvis du fisker i vand med meget grøde eller tang. SĂĽ slipper du altsĂĽ for hele tiden at skulle rense din fiskekrog af, og du kan derfor fĂĽ flere kast og mere tid med agnen i vandet.

Trekrogen er tilgengÌld super god hvis du vil øge dine chancer for at fisken bliver siddende, eller til predator fiskeri f.eks. geddefiskeriet.

Typer af fiskekroge

Du skal ogsĂĽ vĂŚre opmĂŚrksom pĂĽ hvilken type af fiskekrog du vĂŚlger. Nogle fiskekroge er lavet unikt til en speciel type af fisk, omrĂĽde eller noget helt tredje.

Vi har bl.a. kroge til gode til levende agn, modhagerløse kroge, geddekroge, fluekroge, cirkel kroge og mange andre typer. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde ud af, du vil derfor kunne lÌse om de enkelte kroge nür du klikker ind pü dem.

Det gode ved de mange typer af fiskekroge er, at du für en krog der er unik og specifikt lavet til netop det formül du ønsker. Nogle üer i Danmark krÌver ogsü at du fisker med modhagerløse kroge, simpelthen for at beskytte fiskene. Sü for at du ikke skal arbejde med at klemme krogene ind selv, sü har vi gjort det muligt at købe denne type fiskekrog direkte.

Hvorfor skal du bruge en svivel?

Det er en god ide at bruge en svivel, hvis du vil undgü at belaste din line i de mange kaste du foretager. F.eks. hvis du stür pü kysten og fisker med gennemløber eller blink, sü vil din line helt automatisk blive drejet meget rundt.
Det kan en svivel afhjÌlpe og pü den müde undgür du en unødvendig belastning pü din line.

En anden fordel, er hvis du bruger en svivel med hĂŚgte. SĂĽ kan du super nemt og hurtigt skifte spinner eller blink, hvis du har brug for det. Det kan isĂŚr vĂŚre fordelagtigt at bruge i put & take fiskeriet, hvor du mĂĽske gerne vil fiske med forskellige spinnere ofte.

Har du brug for hjĂŚlp til valget af fiskekrog eller svivel?

Hvis du har brug for mere hjælp til valget af fiskekrog eller svivel, er du velkommen til at hive fat i os online – eller besøge os i vores butik i Odense SV.

Du vil her blive mødt af et personale med mange ürs erfaring pü bagen, hvor du helt sikkert kan fü svar pü dine spørgsmül.

Butikken ligger desuden ogsü kun 1 minut fra motorvejen, sü tøv endelig ikke med at kigge forbi.