Kroge og svivler mm

Viser 1–24 af 54 resultater

Stort udvalg af fiskekroge og svivler mm

For at fange en fisk, skal du bruge en fiskekrog – det siger vist lidt sig selv.

Vi har et stort udvalg af kvalitetskroge, bl.a. fra det Japanske mærke Owner. Kvalitet er deres motto og du får derfor fiskekroge, der er knivskarpe og top kvalitet. Uanset om det er en enkeltkrog, trekrog eller en modhageløs krog, så har vi en krog til netop din type af fiskeri.

Derudover har vi også fiskekroge fra mærker som Savage Gear og Guideline, der også er super kvalitet og med forskellige niche tilføjelser.

Udover en fiskekrog, skal du være sikker på at din line ikke går i kludder, f.eks. med en god svivel. Du finder her igen top kvalitetsprodukter fra Japanske Owner og S.F.G, så er du sikker på du ikke får vredet din line og mister din drømmefisk.

Størrelsen på din fiskekrog

Der findes et utal af størrelser, når det kommer til fiskekroge. Det du skal have i mente når du vælger din fiskekrog, er hvilken type af fisk du ønsker at fange.

Nogle gange er en enkeltkrog at foretrække over en trekrog – og omvendt. Det kommer helt an på hvad, hvordan og hvilke forhold du fisker under. F.eks. kan det være mere effektivt at fiske med en enkeltkrog, hvis du fisker i vand med meget grøde eller tang. Så slipper du altså for hele tiden at skulle rense din fiskekrog af, og du kan derfor få flere kast og mere tid med agnen i vandet.

Trekrogen er tilgengæld super god hvis du vil øge dine chancer for at fisken bliver siddende, eller til predator fiskeri f.eks. geddefiskeriet.

Typer af fiskekroge

Du skal også være opmærksom på hvilken type af fiskekrog du vælger. Nogle fiskekroge er lavet unikt til en speciel type af fisk, område eller noget helt tredje.

Vi har bl.a. kroge til gode til levende agn, modhagerløse kroge, geddekroge, fluekroge, cirkel kroge og mange andre typer. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde ud af, du vil derfor kunne læse om de enkelte kroge når du klikker ind på dem.

Det gode ved de mange typer af fiskekroge er, at du får en krog der er unik og specifikt lavet til netop det formål du ønsker. Nogle åer i Danmark kræver også at du fisker med modhagerløse kroge, simpelthen for at beskytte fiskene. Så for at du ikke skal arbejde med at klemme krogene ind selv, så har vi gjort det muligt at købe denne type fiskekrog direkte.

Hvorfor skal du bruge en svivel?

Det er en god ide at bruge en svivel, hvis du vil undgå at belaste din line i de mange kaste du foretager. F.eks. hvis du står på kysten og fisker med gennemløber eller blink, så vil din line helt automatisk blive drejet meget rundt.
Det kan en svivel afhjælpe og på den måde undgår du en unødvendig belastning på din line.

En anden fordel, er hvis du bruger en svivel med hægte. Så kan du super nemt og hurtigt skifte spinner eller blink, hvis du har brug for det. Det kan især være fordelagtigt at bruge i put & take fiskeriet, hvor du måske gerne vil fiske med forskellige spinnere ofte.

Har du brug for hjælp til valget af fiskekrog eller svivel?

Hvis du har brug for mere hjælp til valget af fiskekrog eller svivel, er du velkommen til at hive fat i os online – eller besøge os i vores butik i Odense SV.

Du vil her blive mødt af et personale med mange års erfaring på bagen, hvor du helt sikkert kan få svar på dine spørgsmål.

Butikken ligger desuden også kun 1 minut fra motorvejen, så tøv endelig ikke med at kigge forbi.