Gennemløber

Viser 1–24 af 29 resultater

Gennemløber

Gennemløbere ogsü kaldet gennemløbsblink, er en yderst effektiv og god kystagn. Vi har et bredt udvalg af velkendte gennemløbere, der kommer i mange forskellige former og farver.

En gennemløber er kort sagt et blink med et hul igennem, hvor linen kører igennem. Det har en rÌkke fordele, da det gør blinket mere levende og det kan vÌre med til at lokke fisken til at bide.

Derudover kan en gennemløber fiskes pü mange forskellige müder, og kan til tider giver en super spÌnende og interessent gang i vandet.

Vi har gennemløbere fra kvalitetsmÌrker som Jack Rapid, Savage Gear og Westin. Uanset hvilken smag i farver, størrelse eller former er vi sikrer pü, at vi har noget som falder i din smag ogsü.
Gennemløbere er noget af det, som har flest havørreder pü samvittigheden og de er uhyre effektive pü kysten.

Undgü brÌkstangseffekten med en gennemløber

En af ĂĽrsagerne til at nogle fisk vrister sig fri nĂĽr de bider pĂĽ krogen, er den sĂĽkaldte brĂŚkstangseffekt. BrĂŚkstangseffekten er kort fortalt at fisken kan bruge blinket til at vride krogen ud af munden. AltsĂĽ at fisken bruger blinket som et slags koben og vrider krogen ud af munden.

Det kan de ikke med en gennemløber, da blinket ikke sidder fast pü krogen som et almindeligt blink gør. En gennemløber kører op og ned at linen, hvilket gør at brÌkstangseffekten ikke er et problem her.

Gennemløber til havørredfiskeriet

Gennemløberen har vist sig at vÌre super god til havørredfiskeriet og er et frisk pust og afbrÌk fra fiskeriet med et almindeligt blink.

Med en gennemløber har du mulighed for at prÌsentere din agn pü en mere livlig og til tider provokerende müde, hvilket kan øge huggene fra havørrederne.

Derudover sü kan du ogsü sÌtte dit eget prÌg pü agnen, enten ved at skifte krogen eller perlerne pü dit rig. Derudover kan fiske gennemløberen langsomt og lave spinstop. Du vil ofte opleve at huggene fra havørrederne sker, lige efter du har lavet et spinstop.

Det er en god ide at have gennemløbere med i forskellige størrelser og farver, da det kan afhÌnge meget af vejr og strømforhold hvad der virker.

Jack Rapid gennemløbere:
Jack Rapid er en anden populÌr producent af gennemløbere, der har opbygget et ry for deres høje kvalitet og effektivitet. Deres gennemløbere er designet til at vÌre meget stÌrke og holdbare, og kan bruges med forskellige typer af agn.

Jack Rapid gennemløbere er ogsü kendt for deres hündmalede kvalitets gennemløbere, desuden er de ogsü dansk producerede.

Jack Rapids gennemløbere har meget flotte farver og en super flot finish.

Westin gennemløbere:
Westin er en anden populÌr producent af gennemløbere, der er kendt for deres høje kvalitet og effektivitet.

Deres gennemløbere er designet til at vÌre meget stÌrke og holdbare, og kan bruges med forskellige typer af agn.

Savage Gear Gennemløber:
Nür det kommer til gennemløbere, har Savage Gear virkelig lagt sig i spidsen indenfor gennemløbere. Savage Gears gennemløber koncept er ogsü, at du typisk für nogle perler og enkelt- og trekrog med i pakken. Hvilket gør at du er klar til at fiske med din gennemløber med det samme, i stedet for at du skal købe perler og kroge ved siden af.

Vores topsÌlgere indenfor Savage Gear gennemløbere er følgende:

• Savage Gear LT Sandeel
• Savage Gear LT Zerling
• Savage Gear LT Seeker
• Savage Gear LT Sandeel Nail
• Savage Gear 3D Soft LT Sandeel Sinking

Klassikerne indenfor Savage Gear gennemløbere er helt sikkert de første 3, de er uhyre effektive og har mange fisk pü samvittigheden.

En ny og spÌndende udgave fra Savage Gear er deres Savage Gear 3D Soft LT Sandeel Sinking, som er en almindelig Sandeel men med blødt gummi udenom og en lille klokke inde i.

Det gør at hvis fisken bider i agnen, sü føles den mere levende. Sü hvis de ikke für fat i første omgang, er sandsynligheden for at de prøver igen større.

Hvordan spiller ürstiden ind pü valget af gennemløber?

Årstiderne i Danmark kan have stor betydning for, hvilken type af gennemløber du skal vælge.

Om sommeren er det ofte lidt lÌngere og tungere gennemløbere der er effektive, da fiskene er mere aktive og aggressive. I vinterens kolde müneder, bliver fiskene mindre aktive og kan til tider stü pü helt lavt vand. Derfor er det ideelt, at fiske med provokerende farver og en gennemløber der ikke vejer meget. Pü den müde kan du fiske din gennemløber langsomt, uden at den sÌtter sig i bunden.

Tilbehør til din gennemløber

Da en gennemløber er hul indvendig, krÌver det at du sÌtter en krog og gerne en perle pü linen. Det gør at din knude ikke bliver slidt i stykker og du selv kan styre hvilken type af krog du ønsker at have pü.

Enkeltkroge kan vÌre bedre hvis der er meget tang eller grøde i vandet, hvor trekrogen er et mere sikkert valg.

Du kan ogsü fü gennemløbermappe, som er super god til at opbevare dine gennemløbere og beskytte dem.

Du kan finde vores udvalg af perler og kroge online, eller besøge os i vores butik i Odense SV.

Har du brug for vejledning til valg af gennemløber?

Hvis du er i tvivl om hvilke gennemløbere der er den rigtige til din type af fiskeri, kan du altid fange os online eller i vores butik. Vores butik bestür af rÌkke medarbejdere, som der har mange ürs erfaringen indenfor fiskeri pü bagen.

Sü tøv ikke med at stikke hovedet ind til os, vi skal gøre alt hvad der stür i vores magt, for at du für en fisk pü krogen!

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os fysisk, sü har vi fri fragt fra 499,- og 1-3 hverdages levering online.