Gennemløber

Viser 1–24 af 46 resultater

Gennemløber blink

Gennemløbere ogsü kaldet gennemløber blink, er en yderst effektiv og god kystagn. Vi har et bredt udvalg af velkendte gennemløber blink, der kommer i mange forskellige former og farver.

En gennemløber er kort sagt et blink med et hul igennem, hvor linen kører igennem. Det har en rÌkke fordele, da det gør blinket mere levende og det kan vÌre med til at lokke fisken til at bide.

Derudover kan en gennemløber fiskes pü mange forskellige müder, og kan til tider giver en super spÌnende og interessent gang i vandet.

Vi har gennemløber blink fra kvalitetsmÌrker som Jack Rapid, Savage Gear og Westin. Uanset hvilken smag i farver, størrelse eller former er vi sikrer pü, at vi har noget som falder i din smag ogsü.
Gennemløber blink er noget af det, som har flest havørreder pü samvittigheden og de er uhyre effektive pü kysten.

Undgü brÌkstangseffekten med et gennemløber blink

En af ĂĽrsagerne til at nogle fisk vrister sig fri nĂĽr de bider pĂĽ krogen, er den sĂĽkaldte brĂŚkstangseffekt. BrĂŚkstangseffekten er kort fortalt at fisken kan bruge blinket til at vride krogen ud af munden. AltsĂĽ at fisken bruger blinket som et slags koben og vrider krogen ud af munden.

Det kan de ikke med et gennemløber blink, da blinket ikke sidder fast pü krogen som et almindeligt blink gør. Et gennemløber blink kører op og ned at linen, hvilket gør at brÌkstangseffekten ikke er et problem her.

Hündmalede gennemløber blink

Vi forstür, at havørredfiskeri krÌver det rette udstyr, og derfor har vi samlet et omfattende udvalg af nøje udvalgte produkter fra anerkendte mÌrker som Jack Rapid, OGP og JK Paint.

Vores udvalg hündmalede gennemløber blink er resultatet af omhyggelig udvÌlgelse, baseret pü praktisk erfaring med gennemløberne. Disse gennemløber blink er ikke kun effektive i at tiltrÌkke havørreder, men de er ogsü kunstvÌrker i sig selv. Hver enkelt gennemløber blink er omhyggeligt malet og fremstillet for at imitere de naturlige byttedyr, som havørreden elsker at jage.

Vi tilbyder et bredt udvalg af farver og mønstre, sü du kan finde den perfekte gennemløber til at matche de lokale forhold og sÌsonen. Uanset om du er en erfaren havørredfisker eller nybegynder, har vi noget, der passer til dine behov.

Gennemløber blink til havørredfiskeriet

Gennemløber blink har vist sig at vÌre super god til havørredfiskeriet og er et frisk pust og afbrÌk fra fiskeriet med et almindeligt blink.

Med et gennemløber blink har du mulighed for at prÌsentere din agn pü en mere livlig og til tider provokerende müde, hvilket kan øge huggene fra havørrederne.

Derudover sü kan du ogsü sÌtte dit eget prÌg pü agnen, enten ved at skifte krogen eller perlerne pü dit rig. Derudover kan du fiske gennemløber blinket langsomt og lave spinstop. Du vil ofte opleve at huggene fra havørrederne sker, lige efter du har lavet et spinstop.

Det er en god ide at have gennemløber blink med i forskellige størrelser og farver, da det kan afhÌnge meget af vejr og strømforhold hvad der virker.

Jack Rapid gennemløber blink:
Jack Rapid er en anden populÌr producent af gennemløber blink der har opbygget et ry for deres høje kvalitet og effektivitet. Deres gennemløber blink er designet til at vÌre meget stÌrke og holdbare, og kan bruges med forskellige typer af agn.

Jack Rapid gennemløber blink er ogsü kendt for deres hündmalede kvalitets gennemløbere, desuden er de ogsü dansk producerede.

Jack Rapids gennemløber blink har meget flotte farver og en super flot finish.

Westin gennemløber blink:
Westin er en anden populÌr producent af gennemløber blink, der er kendt for deres høje kvalitet og effektivitet.

Deres gennemløber blink er designet til at vÌre meget stÌrke og holdbare, og kan bruges med forskellige typer af agn.

Savage Gear Gennemløber blink:
Nür det kommer til gennemløber blink, har Savage Gear virkelig lagt sig i spidsen indenfor gennemløber blink. Savage Gears gennemløber blink koncept er ogsü, at du typisk für nogle perler og enkelt- og trekrog med i pakken. Hvilket gør at du er klar til at fiske med dit gennemløber blink med det samme, i stedet for at du skal købe perler og kroge ved siden af.

Vores topsÌlgere indenfor Savage Gear gennemløbere er følgende:

• Savage Gear LT Sandeel
• Savage Gear LT Zerling
• Savage Gear LT Seeker
• Savage Gear LT Sandeel Nail
• Savage Gear 3D Soft LT Sandeel Sinking

Klassikerne indenfor Savage Gear gennemløbes blink er helt sikkert de første 3, de er uhyre effektive og har mange fisk pü samvittigheden.

En ny og spÌndende udgave fra Savage Gear er deres Savage Gear 3D Soft LT Sandeel Sinking, som er en almindelig Sandeel men med blødt gummi udenom og en lille klokke inde i.

Det gør at hvis fisken bider i agnen, sü føles den mere levende. Sü hvis de ikke für fat i første omgang, er sandsynligheden for at de prøver igen større.

Hvordan spiller ürstiden ind pü valget af gennemløber blink?

Årstiderne i Danmark kan have stor betydning for, hvilken type af gennemløber blink du skal vælge.

Om sommeren er det ofte lidt lÌngere og tungere gennemløber blink der er effektive, da fiskene er mere aktive og aggressive. I vinterens kolde müneder, bliver fiskene mindre aktive og kan til tider stü pü helt lavt vand. Derfor er det ideelt, at fiske med provokerende farver og en gennemløber der ikke vejer meget. Pü den müde kan du fiske din gennemløber langsomt, uden at den sÌtter sig i bunden.

Tilbehør til dit gennemløber blink

Da et gennemløber blink er hul indvendig, krÌver det at du sÌtter en krog og gerne en perle pü linen. Det gør at din knude ikke bliver slidt i stykker og du selv kan styre hvilken type af krog du ønsker at have pü.

Enkeltkroge kan vÌre bedre hvis der er meget tang eller grøde i vandet, hvor trekrogen er et mere sikkert valg.

Du kan ogsü fü gennemløber blink mappe, som er super god til at opbevare dine gennemløber blink og beskytte dem.

Du kan finde vores udvalg af perler og kroge online, eller besøge os i vores butik i Odense SV.

Har du brug for vejledning til valg af gennemløber blink?

Hvis du er i tvivl om hvilke gennemløber blink der er den rigtige til din type af fiskeri, kan du altid fange os online eller i vores butik. Vores butik bestür af rÌkke medarbejdere, som der har mange ürs erfaringen indenfor fiskeri pü bagen.

Sü tøv ikke med at stikke hovedet ind til os, vi skal gøre alt hvad der stür i vores magt, for at du für en fisk pü krogen!

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os fysisk, sü har vi fri fragt fra 499,- og 1-3 hverdages levering online.