Flåd, propper og bombardaflåd

Viser alle 13 resultater

Flåd, propper og bombardaflåd

Der findes et stort udvalg og mange forskellige typer af flåd, propper og bombardaflåd.
Vi har samlet alle de bedste forskellige typer af flåd, med bombardaflåd som den mest populære kategori. Vi har udvalgt de mærker, som vi mener tilbyder de bedste flåd. Derfor finder du mærker som Kinetic, Milo, Lawson og S.F.G.

Bombardaflåd og flåd er generelt super effektive og bruges til mange forskellige typer af fiskeri. Bombardaflåd er god og mest brugt indenfor kyst og put & take fiskeriet. Hvorimod flåd/propper bliver brugt overalt, til alle typer af fiskeri.

Hvordan bruger jeg et bombardaflåd?

Måden du fisker med et bombardaflåd på, er ved at køre linen igennem dit bombardaflåd og derefter sætte en svivel eller ring på. Du sætter svivel/ringen på, for at stoppe dit bombardaflåd for at glide ned til krogen.

Derefter sætter du et stykke line på, du bestemmer selv længden. På denne her line sætte du din agn på – flue er meget populært sammen med bombardaflåd.

Måden du fisker dit bombardaflåd på, kan være på mange forskellige måder – lidt ligesom du fisker gennemløbere på. Altså både med små spinstop, langsomt- og hurtig indtrækning.

Hvilke typer af bombardaflåd findes der?

Der findes mange forskellige farver på bombardaflåd, men de mest almindelige er gennemsigtige eller hvide bombardaflåd.

Derudover så er der flere forskellige typer af bombardaflåd – flydende eller synkende. Derudover så laves de også i forskellige synkehastigheder, så vær opmærksom på dette når du vælger et bombardaflåd.

Det kan være en god ide, at have flere forskellige typer af bombardaflåd med på din fisketur. Så har du et bombardaflåd, uanset om du vil fiske i overfladen, under overfladen eller dybt.

Flåd og propper

En af de mest klassiske typer af fiskeri, er netop med en helt almindelig prop eller flåd.
Det er også stadig en af de mest effektive typer af fiskeri, enten med prop og orm i å, flåd efter gedder og en prop med rejer efter laks f.eks.

Så husk at have et par med i fisketasken, hvis du lige pludselig skulle finde dig selv i sådan en situation.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os online eller besøge os i vores butik i Odense SV. Du finder nogle af Danmarks mest erfarne og kompetente medarbejdere, der alle har fiskes i mange år.

Så skulle du stå med et spørgsmål omkring flåd, propper eller bombardaflåd – så tøv ikke med at hive fat i os.

Vi ligger desuden kun 1 minut fra motorvejen – Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.