Fiskeliner og forfang

Viser alle 21 resultater

Stort udvalg af fiskeliner

Leder du efter ny fiskeline? Så er du kommet til det rigtige sted.

Vi har et stort udvalg af fiskeliner fra mærker som Daiwa, Trabucco, Climax, Berkley og Spiderwire. Din fiskeline er altgørende i dit fiskeri – knækker linen – ingen fisk!

Derfor er det vigtigt for dig at vælge den rigtige fiskeline, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi håndplukket nogle af de bedste fiskeliner, som vi mener er på markedet lige nu.

Du har også mulighed for at få påspolet fiskeline på dit hjul hos os, her skal du blot kigge forbi vores butik på Magnoliavej 7, 5250 Odense SV. På den måde sikrer du, at du får sat linen korrekt på, og at der ikke går kludder i linen ved første kast.

Typer af fiskeliner

Der findes flere forskellige typer af liner og vi tilbyder følgende typer:

Fletline:

Fletline er en line der har en høj brudstyrke i forhold til tykkelsen. Derudover er fletlinen ikke elastisk, hvilket betyder at du med det samme kan mærke hvis der er en fisk der bider.
Så kort og godt er fletline et super godt valg, hvis du ønsker en holdbar og effektiv fiskeline.

Fletlinen er ikke gennemsigtig, hvilket betyder at du med fordel kan fiske med en fluorocarbonspids.

Fluorocarbon line:

Fluorocarbon linen er et glimrende valg også og bruges også meget hyppigt. Fluorocarbon er en videreudvikling af nylon linen, hvorimod fluorocarbon linen synker.

En fluorocarbon line er ikke så stærk som en fletline, dog har den andre klare fordele. En af fordele er, at den er stortset usynlig i vandet. Derfor egner den sig super godt som forfang line, eller som en spids på din fletline.

Forfang

Vi har også flere forskellige præ-fremstillede forfang og forfangsline. Hvis du skal fiske efter havørred på kysten, er det som nævnt oppe over en god ide med en fluorocarbonspids.

Skal du fiske efter gedder, er det næsten et must-have med et geddeforfang. På den måde undgår du at geddens skarpe tænder, skader eller i værste fald bidder fiskelinen over.

Hvilken tykkelse skal jeg vælge på min fiskeline?

Det er et spørgsmål vi tit får i butikken og med god grund. I bund og grund handler det om dit hjul og hvor meget line der kan være på dit hjul. Fisker du med et mindre hjul, er det en god ide med en fiskeline der ikke er så tyk. Så kan du stadigvæk opnå en hvis mængde line på hjulet, samtidig med at du får den mest optimale oplevelse.

Vi anbefaler klart at du bruger fletline på dit hjul, men med et lag af fluorocarbon inderst. På den måde får du en line der ikke går i kludder og holder i lang tid.

Har du brug for hjælp eller vejledning?

Hvis du har brug for hjælp til valget af fiskeline, eller generelt har spørgsmål til os – så hiv endelig fat i os.
Vores personale består af kvalificerede og imødekommende mennesker, der alle har en stor passion for fiskeri og de har alle en årelang erfaring indenfor faget

Derudover så ligger vores butik kun 1 minut fra motorvejen – Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.