Endegrej

Viser 1–24 af 238 resultater

Endegrej til fiskeri

Endegrej er alfa omega når vi snakker fiskeri, uden en agn for enden af linen – fanger du ikke meget.
Vi har sørget for at have alt det du behøver i endegrej og tilbehør dertil, sortimentet er bredt og mÌrkerne kendte. Vi har bl.a. mÌrker som Savage Gear, Jack Rapid, Westin og Owner. Alle mÌrker er kendt for deres kvalitet og har bevist gentagende gange at det kan fange fisk.

Typer af endegrej

Som du sikkert har fundet ud af, findes der et utal af endegrej f.eks. spinnere, blink, gennemløbere og levende agn.
Vi har samlet det vi mener fanger mest, testet af vores egne medarbejdere og derfor ved vi hvordan de skal fiskes med og hvor.

Der findes mange situationer hvor den ene type endegrej er bedre end den anden og i hvilke forhold de enkelte fungerer bedst. De forskellige typer af endegrej kan variere meget i farver, lÌngde, størrelser osv.

Endegrej til en billig pris

Vi vil gerne gøre endegrej til noget som alle har rüd til, derfor gør vi alt hvad vi kan for at tilbyde jer endegrej til en skarp pris.

Vi ved alle at man aldrig kan fĂĽ nok endegrej, dog kan pengepungen hurtigt sĂŚtte en stopper for det. Dog gĂĽr vi ikke pĂĽ kompromis med kvaliteten, da det er alfa omega hos os.

Derfor vil du finde kvalitetsmĂŚrker indenfor endegrej, hvor vi har sat prisen sĂĽ skarpt som muligt.

Endegrej til havørred

Et af de mest populÌre typer af endegrej, er endegrej til havørredfiskeriet. Havørredfiskeriet er super godt i Danmark og hver ürstid og person har sin favorit agn.

En af de mest “hotte” havørred agn er Savage Gear Sandeel, som er en tobis immitation der har mange fisk pĂĽ samvittigheden. Men for at den er effektiv, krĂŚver det at sĂŚsonen for tobis er oppe over. Det er den typisk om sommeren og derfor er denne type endegrej perfekt her til.

Dette er blot en af de eksempler pü, hvor vigtigt det er at du har forskellige endegrej med pü din fisketur. Havørreden spiser forskelligt, afhÌngigt af hvilken tid pü üret vi befinder os i.

Vi har samlet en masse typer af endegrej, sĂĽ du netop kan finde den type af endegrej der passer til den ĂĽrstid vi befinder os i.

Har du brug for vejledning til valg af endegrej?

Hvis du har brug for hjÌlp til at finde ud af, hvad der netop er bedst der hvor du skal fiske. Er du altid velkommen til at spørge vores erfarende personale, som gerne giver et rüd eller to med pü vejen. Udover det, kan du lÌse pü vores produkter hvor de bedst fungerer og hvad deres speciale er.

Har du brug for os fysisk finder du os i butikken pĂĽ Magnoliavej 7, 5250 Odense SV.
Du er også velkommen til at skrive til os på info@odensejagt – eller på vores Facebook side.