Spinnere

Viser alle 12 resultater

Spinnere

Skal du bruge en ny spinner? Vi har et bredt sortiment af spinnere hos Odense Jagt og Fritid.
Vi har mÌrker süsom Mepps og FC-spinnere og udvalget varierer meget i farver, størrelse og udseende generelt. Spinnere er en af de mest hyppigt brugte agn indenfor fiskeri og de bliver specielt brugt i üer, put & takes og elve.

AfhĂŚngigt af hvilken type fiskeri du skal bruge en spinner til, har du brug for et bredt sortiment af spinnere i din fiskekasse. Der findes ogsĂĽ mange typer af spinnere, men vi arbejder med primĂŚrt to kategorier:

• Almindelige spinnere
• Condom spinnere

Almindelige spinnere
En almindelig spinner består typisk af en ”krop” af perler, eller en hel standard spinner krop – herefter et spinnerblad og en trekrog typisk. Et klasseeksempel på en spinner kunne være fra mærket Mepps eller Savage Gears Caviar spinner.

Condon spinnere
En Condom spinner er kendetegnet ved at ”kroppen” på spinneren er dækket af gummi, hvor gummiet så holder på vægten i spinneren. Derudover har spinneren et spinnerblad og en trekrog typisk. En klassisk og god condom spinner, er f.eks. fra det danske mærke FC-Spinner, der specialiserer sig netop i Condom Spinnere. Du kan se udvalget af FC-Spinnere og danne dig din egen mening.

Hvis du er i tvivl om hvilke spinnere der er den rigtige til din type af fiskeri, kan du altid fange os online eller i vores butik. Vores butik bestĂĽr af rĂŚkke medarbejdere, som der har mange ĂĽrs erfaringen indenfor fiskeri pĂĽ bagen.