Fiskeri

Viser 1–24 af 417 resultater

Stort udvalg af fiskegrej hos Odense Jagt og Fritid

Vi har et stort udvalg af fiskegrej, både online og i vores butik i Odense SV. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe, eller svare på en besked. Vi har et stort udvalg af kvalitetsmærker, som vi kan stå inde for og som alle er anerkendte og afprøvet i praksis af vores kompetente medarbejdere.

Vi har mærker som Guideline, Daiwa, Savage Gear, Shimano, Sportex, Geoff Anderson, Owner, Jack Rapid, Sage, Westin og mange flere.

Vi ved godt at det kan være overvældende at vælge det grej, der netop passer lige til dine behov. Derfor har vi kun mærker i vores butik og hjemmeside, som vi kan sige god for. I vores butik bliver du mødt af vores imødekommende personale, som alle er specialister indenfor fiskeri.
Vi har bl.a. Jack Schultz som er en sand havørred fisker, der har fisket på kysten i over 30 år. Jack deler gerne ud af sin erfaring og hjælper med at finde netop det grej, der passer præcist til dig.

Vi har en stor afdeling i butikken, som der udelukkende præsenterer vores fiskegrej. Vi har nogle unikke mærker i Odense Jagt og Fritid, da vi ønsker at præsentere jer for kvalitetsprodukter. Vi er sikker på vi er i stand til, at finde netop det fiskegrej der passer præcist til dig.

Så tøv ikke med at hive fat i os, enten online eller besøg os i vores butik på Magnoliavej 7 5250 Odense SV.