VÆRKSTEDET

Bøssemageren

Vi udfører en bred vifte af tjenester på vores våbenværksted, herunder reparation, tilpasning, service og restaurering af enhver form for våben.

 Det er afgørende, at bøssemagerarbejdet udføres med nøjagtighed, præcision og en høj grad af egenkontrol. Det kræver også en afstemning mellem kundens forventninger og værkstedets muligheder. Resultatet af arbejdet afhænger af bøssemagerens uddannelse, erfaring og personlighed, og det er vigtigt at udføre arbejdet med faglig kærlighed og omhu.

For os er det resultatet af vores arbejde, der tæller og derfor er vi absolut heller ikke de billigste i kongeriget når det kommer til arbejdet på våbenværkstedet.

Vores værksted har en fastansat bøssemager, og vi samarbejder også med specialister, når det er nødvendigt. Vi sender fx bruneringsopgaver ud af huset og samarbejder med skæftearbejde-eksperter, hvis en opgave kræver maskiner eller ekspertise, som vi ikke har til rådighed.

Vi er klar til at rådgive dig, hvis du har spørgsmål til dine våben, uanset om det drejer sig om montering af udstyr eller en fuld renovering af en ældre, måske værdifuld eller affektionsværdig genstand.

Du kan altid tage dit våben med ind til os og få en uforpligtende snak.

Priser

På vores værksted er det svært at fastsætte en nøjagtig og simpel prisliste, da prisen afhænger af den enkelte opgave.

Vi tager udgangspunkt i en timepris på 600 kroner inkl. moms, men dette kan variere afhængigt af opgavens art.

Selvom vi ikke har en præcis prisliste, kan du altid få en fast pris på din opgave. Det kræver dog, at du besøger vores værksted og har en uforpligtende samtale med vores bøssemager om dine ønsker og behov.

Vi bestræber os på at udarbejde en omfattende prisliste, så du hurtigt kan få en oversigt over omkostningerne ved din opgave.

Timepris: 600,-

Vi kan hjælpe med næsten alt!

På vores eget værksted tilbyder vi service, rengøring og reparation af en bred vifte af våbentyper, herunder rifler, salonrifler, luftvåben - inklusiv PCP-våben - haglgeværer og håndvåben. Uanset om du ejer en dyr jagtriffel, en gammel side-by-side haglgevær eller en konkurrencepistol, er du velkommen til at besøge os, hvis du ønsker ændringer, skæftetilpasning, udskiftning af slagstifter eller andre ydelser.

Vi kan løse stort set alle opgaver, men i de få tilfælde, hvor vi ikke selv kan løse en opgave, er vi altid villige til at hjælpe alligevel og kan henvise dig til en kollega i branchen, som vi ved vil kunne løse opgaven.

Alle opgaver er velkomne

Desværre er vores værksteds kapacitet begrænset af den tid, vi har til rådighed, da vi har mange kunder.

Dette betyder, at der i visse tilfælde kan være en ventetid på opgaverne. Hvis du har en hasteopgave og har brug for dit våben, vil vi dog gøre alt hvad vi kan for at prioritere dig. Hvis vi ikke har mulighed for at hjælpe, vil vi forsøge at henvise dig til en anden professionel, der kan assistere dig.

Vi har alle de nødvendige maskiner i vores værksted til at udføre standardopgaver, og vi fuldfører dagligt flere opgaver for kunder, såsom at tilpasse skæfter på haglbøsser, skære gevind til en lyddæmper i en riffel, skifte pakninger i PCP-våben og gennemførelse af rengøring og vedligeholdelse af våben efter sæsonen.

Vi tager imod alle typer af opgaver, store som små.

1400m2 Jagt og Fritid

Vores 1400 m2 store butik i Odense SV har alt hvad du skal bruge hvad enten du går på jagt, fisker eller bare godt kan lide at være i og bruge naturen, men først og fremmest har vi tid til vores kunder – også selvom der ikke skal handles.

Så kig endelig forbi butikken – kaffen er varm 🙂

...og så ligger vi kun ét minut fra afkørsel 52.

Find butik