Put and Take

Put and Take fiskeriet i Danmark er super populært og sjovt - specielt for børnefamilier.

Fynske Put and Take Søer

Der findes utalige Put and Take søer i Danmark og de kommer i mange forskellige størrelser og former. Det der kendetegner Put and Take fiskeriet er en sø, hvor du betaler for at fiske i nogle timer. I søerne findes der typisk ørreder og nogle søer forskellige typer af ørreder.

Hvis du overvejer at prøve kræfter med Put and Take fiskeriet, er det første du skal tage stilling til hvor.

Vi har derfor lavet et samlet overblik over de fynske Put and Takes, så du nemt og overskueligt kan finde en Put and Take tæt på dig.

Når du har kigget på kortet herunder, kan du længere nede på denne side finde alt det grej vi anbefaler til Put and Take fiskeriet.

[wpgmza id="2"]

Fiskegrej til Put and Take fiskeriet

Det grej man oftest bruger til Put and Take fiskeriet, er let grej. Det gør man fordi man oftest ikke har behov for tunge agn, da det er ørreden man fisker efter. Det helt klassiske Put and Take fiskeri, vil typisk være med en prop/bombarda også med powerbait eller regnorm på krogen.

Dog kan man også fiske i Put and Take på mange andre måder, f.eks. med flue, spinnere, gennemløbere eller gummidyr. Denne type fiskeri er ofte en anelse mere aktivt en det gængse "prop" fiskeri, men det kan også være uhyre effektivt.

Vi vil her prøve at komme med de produkter, som vi mener er bedst egnet til Put and Take fiskeriet - både med pris og kvalitet i mente.

Fluer til Put and Take

 

Du finder også et stort udvalg af fluer til Put and Take online.

Du vælger blot de fluer du ønsker - så pakker vi dem ansvarligt og sender dem afsted til dig med det samme!

Vi har et stort udvalg af håndlavede kvalitetsfluer fra Unique Flies, bl.a. kystfluer, rørfluer, geddefluer, nympher og lakse- og ørredfluer.

Vælg dine Put and Take fluer og vær klar til din næste fisketur.

 

VÆLG FLUER

Besøg os i vores butik

Vores 1400 m2 store butik i Odense SV har alt hvad du skal bruge hvad enten du går på jagt, fisker eller bare godt kan lide at være i og bruge naturen, men først og fremmest har vi tid til vores kunder – også selvom der ikke skal handles.

Så kig endelig forbi butikken – kaffen er varm 🙂

...og så ligger vi kun ét minut fra afkørsel 52.

Find butik