Steiner

Viser alle 2 resultater

Steiner blev grundlagt af Karl Steiner i 1947 og er dermed med sine ”kun” 70 år en relativ ny virksomhed når der sammenlignes med de andre førende kikkertproducenter som f.eks. Zeiss, Swarovski og Kahles.

Karl Steiner åbnede sit værksted som en enkeltmandsvirksomhed og hans vision var ganske klar på trods af det kaos, der herskede i efterkrigsårene. Der skulle produceres optik i verdensklasse og det skulle gøres tilgængeligt – også for almindelige mennesker.

Steiner blev – som følge af sine helt igennem fantastiske kikkerter hurtigt en stor succes og fabrikken havde 50 medarbejdere allerede efter 6 år. I dag sælges Steiner optik til jægere, ornitologer, sejlere og alle andre kikkertbrugere i 80 lande. På fabrikken som stadig er placeret i Bayreuth, 200 km nord for München arbejdes fortsat efter de samme grundprincipper – uovertruffen optik til en fornuftig pris. Steiner beskæftiger i dag over 400 medarbejdere og udviklingsafdelingen er en af de mest avancerede verden inden for optik.

Steiners kikkertprogram er enormt. Vi har udvalgte varer på hylderne i Odense Jagt & Fritid – og kan få resten hjem på kort tid.