SpyPoint

Viser alle 8 resultater

Spypoint blev stiftet i Canada i 2004 og voksede på bare 15 år fra 3 ansatte til over 100 ansatte og det er ikke uden grund.

Spypoints grundtanke er at vildtkameraer skal være lettere at betjene og med deres unikke app-løsning er det lykkedes dem. Samtidigt leverer deres vildtkameraer en helt igennem fantastisk kvalitet – både i forhold til konstruktion og billedkvalitet.

Spypoint producerer kameraer både med og uden sendefunktion og det er i særdeleshed vildtkameraer der sender billeder de er kendte for. Billederne leveres direkte i en app og er dermed tilgængelig på både mobiltelefon, tablet og computer. Samtiodigt kan du justere alle indstillingerne i kameraet uden at skulle besøge det. Du redigerer indstillingerne i app’en og næste gang kameraet sender billeder bliver de nye indstillinger automatisk aktiveret. Dette er utroligt rart i foråret hvor følsomheden i kameraet ofte skal justeres for at passe til skoven som springer ud og dermed “bevæger” sig mere eller anderledes.

Spypoint har også markedet hurtigste lukkertid i en række af deres kameraer. Den er helt nede på 0,07 sekund. Dette sikrer at du faktisk for et billede af det dyr der har aktiveret bevægelsescensoren.

Alle kameraerne kommer med gratis softwareopdatering, 2 års service og 2 års garanti.