René Gerken

Viser alle 3 resultater

Lidt om René Gerken

René har i de seneste 15 år arbejdet inden for dette område og har opnået en betydelig mængde viden og erfaring. René er certificeret Master kasteinstruktør i både enhånds- og tohåndsfluekast og har arbejdet som kasteinstruktør for Loop Tackle i 10 år. Du afholder kastekurser og demonstrationer for private, lystfiskerklubber og butikker både i Danmark og i udlandet.

René har også været professionel guide og rejseleder og har arbejdet i forskellige lande som Island, Argentina, Sverige og Irland, hvor han har specialiseret  i laksefiskeri, havørredfiskeri og ørredfiskeri. Han har også haft ansvar for Atlantik & Diana Fiskerejser og har rejst meget som rejseleder og instruktør, og han har haft mulighed for at teste forskellige destinationer, der nu er en del af Atlantik’s rejseprogram.

I de seneste år har han arbejdet som guide og Camp Manager på Olderø fly fishing Lodge for Heggøy Aktiv. Derudover har han arbejdet som konsulent for Fairpoint Fly Fishing, der distribuerer produkter fra SAGE og Rio Products samt producerer Unique Flies. I denne rolle har han været involveret i markedsføring, demodage og messer samt hjulpet skandinaviske butikker med at få indsigt i produkterne fra SAGE, Rio Products og Unique Flies.

Alt i alt kan man sige, at han er en dedikeret fluefisker, instruktør og rejseleder med omfattende erfaring og viden inden for området.