OGLures

Viser alle 19 resultater

OGLures

OG Lures er en serie af super effektive agn primært til det danske put and take fiskeri og havørredfiskeri. OGLures består af en lang række af forskellige agn, der har utallige store put and take ørreder på samvittigheden.

OGLures bliver fremstillet i Hongkong og bliver lavet af gode materialer og lever op til danske standarder. Det kan du være sikker på med en agn fra OGLures er, at de er optimeret og fremstillet med put and take fiskeriet i mente.

Du finder oftest de forskellige agn i flere størrelser og i et væld af farver, nogle med glow og andre mere klassiske. Det gør at du til hver en tid kan finde en farve og størrelse, der matcher netop det du ønsker.

OG Lures sortiment og udvalg

Som nævnt tidligere har OG Lures et stort sortiment, hvilket du også finder på vores hjemmeside. Vi har lige nu over 200 varianter på lager, ligefra blink, gennemløbere og softbait.

I nedenstående tekst vil vi beskrive de mest anerkendte agn fra OG Lures og hvad der kendetegner dem.

OG Lures Bulldog:

OG Lures Bulldog er en serie af små hidsige blink, som der går dybt i vandet og har utallige store put and take ørreder på samvittigheden.

OG Lures Bulldog kan fiskes på forskellige måde og i forskellige dybder, da de kommer i en 4, 7 og 10g variant. Derudover findes OG Lures Bulldog også i en Inline version, altså i en gennemløber version. Denne model kan både fiskes som gennemløber eller med et bombardaflåd.

OG Lures Fidusen:

OG Lures Fidusen er en let, men uhyre effektiv agn til de danske put and takes.

Fidusen kommer både i en 2,8g variant eller i en 3g slim model. Slim modellen gør at du kan kaste en anelse længere og den netop har en anelse smallere overflade.

Fidusen kommer i et væld af forskellige farver og formålet med denne agn er at den skal kunne fiskes langsomt.

OG Lures Præsten:

OG Lures Præsten er nok en af de mest kendte og bedste allround put and take agn fra OG Lures.
Præsten kan med fordel fiskes langsomt, grundet den store overflade den har. Derudover har den en lokkende vuggende gang, der kan trigge selv de mest sky put and take ørreder til at hugge.

Præsten kommer i 4 forskellige modeller nemlig Classic, UL, Mini og Micro. Designet er ens for alle, dog kommer de i forskellige vægte. Det gør Præsten til noget unikt, da du får en udgave til hver sit formål.

OG Lures Twister:

Som navnet “Twister” lyder, så har denne gennemløber en roterende gang i vandet, der gør den uhyre effektiv i de danske put and take.

Du får denne gennemløber i to forskellige vægte, nemlig 2g og 7,5g. Derudover findes den i 15 forskellige farver, hvilket gør at du kan få en gennemløber til hver sit formål.

Twister kan også fiskes med bombardaflåd.

OG Lures Skullgear Triple Tail og Fatworm:

OG Lures Skullgear er en serie af softbait fra OG Lures, der alle kommer i forskellige farver og med smag/duft.

Fælles for dem alle er at det er softbait i super god kvalitet og som kan strække sig mange gange sin oprindelige længde.

De kan fiskes med bombardaflåd eller med din fluestang.

Har du brug for hjælp eller vejledning til valget af OG Lures?

Du er altid velkommen til at kontakte eller besøge os i butikken, hvis du har brug for hjælp eller vejledning til valget af agn.

Vi hjælper gerne både med valget, men også hvordan du kan rigge dit grej op – så får du de meste optimale chancer for at fange en fisk.

Hvis du leder efter et super godt bud på en put and take agn, så er OG Lures et godt sted at starte.

Vi håber vi ses i butikken, vi er beliggende 1 minut fra afkørsel 52 i Odense SV.