Nám Products

Viser alle 10 resultater

Nám Products

Nám Products er en svensk udvikler & leverandør af noget af det fineste fluefiske udstyr på markedet.
Nám er forholdsvis nye på markedet, men gennem deres tilgang til fluegrej og produktion, er de allerede en etableret virksomhed med dedikerede kunder verden over.
Hver en detalje i deres produkter er gennemtænkte, og med et unikt syn på udstyr og produktion har Nám slået sig fast som et af de førende mærker i fluefiske verdenen.

Virksomheden er kendt for at producere high-end produkter af meget høj kvalitet, som er designet til at modstå de hårdeste og mest krævende forhold, med en enestående ydeevne. Nám investerer også i bæredygtige og innovative løsninger, der tager hensyn til miljøet og naturen.

Passionen og fællesskabet er det bærende fundament for Nám, og tilgangsmåden har helt fra start været at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste fluefiskere og fluekastere i Skandinavien. Derfor får du, med et Nám produkt, udstyr som er skabt 100% med vores nordiske fiskeri i tankerne. Missionen for Nám er at hjælpe fluefiskere med at opnå den ultimative fiskeoplevelse, og de stræber efter at levere produkter, der gør dette til perfektion.

Hos Odense Jagt & Fritid er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder Nám Products fiskeudstyr. Vi tror på, at kvalitets fiskeudstyr er nøglen til en vellykket fiskeoplevelse, og Nám er en af de bedste producenter på markedet. Med deres passion for fiskeri og dedikation til bæredygtighed, er Nám Products et eksempel på en virksomhed, der ikke kun tager ansvar for deres produkter, men også for deres påvirkning på miljøet.

Hvad står “Nám” for?

Ordet “Nám” betyder på oldnordisk “at lære”, og dette er grundessensen hos Nám – at man altid kan lære mere.
Nám har et motto som lyder “We Don´t Know”. Nám søger konstant at blive bedre, og med dette motto menes at der er meget de ved, men der er stadig meget de ikke ved, og derfor vil de løbende komme med nye produkter, når de ved, at de har noget der er bedre eller anderledes.

Filosofien hos Nám

“In the beginner’s mind there are many possibilities.

In the expert’s mind, there are few” .

Denne filosofi er alfa omega for måden Nám udvikler deres produkter. De har derfor involveret så mange talentfulde og dygtige fluefiskere som muligt, alle med forskellige baggrunde inden for fluefiskeri, for at inkludere så mange muligheder som muligt i produktudviklingen, og for at se ideer og løsninger frem for begrænsninger.

Hvilke produkter tilbyder Nám?

Fluestænger
Nám er drevet af ønsket om at tilbyde de bedste produkter til fluefiskeren, og de står bag de vidunderlige fluestangs serier ORIGINAL og REN.
2 serier som findes i både enhånds og tohånds fluestænger.
Dette er nogle af de mest imponerende og gennemførte fluestænger vi har prøvet, og de hamler helt op med de store amerikaner mærker.
Fælles for begge stangserier er at de er enormt let kastende fluestænger, som kaster både kort og langt med enorm præcision. Det er stænger som ikke straffer kasteren hvis småfejl bliver begået, og energien og poweren er virkelig forbløffende.
Nám har til den rejselystne fluefisker skabt fluestænger som kan tages med verden over. Dette ved at alle REN fluestænger er 5 delte, enhånds som tohånds, og de ellers lange tohåndsstænger i ORIGINAL serien findes som både 4 og 6 delte stænger.

Runningline
Nám har skabt en super runningline kaldet HAZUMI.
HAZUMI er en flad monofil runningline, og hvad der er ret unikt ved denne er at den har meget lidt hukommelse, som betyder at den krøller meget lidt.
Linen giver også en god værdi for pengene, da den er længere end de fleste monofile runningliner på markedet, da den kommer på 60 meter spoler.
HAZUMI er formentligt også den stærkeste monofile runningline på markedet, da den kommer i 4 brudstyrker, som dækker alt fra enhånds fiskeri til det aller tungeste og hårdeste laksefiskeri med tohåndsstænger.
De 4 brudstyrker er:
40 lbs – farve Gul (18,14 kg)
50 lbs – farve Orange (22,7 kg)
60 lbs – farve Sunrise (27,2 kg)
70 lbs – farve Pink (31,7 kg)  

Nám har også et udvalg af moderne caps og trøjer til fluefiskeren.

Meningen med kastevægten på stængerne

For mange fluefiskere kan det være en uoverskuelig opgave at finde den rette linevægt til sin fluestang – især på stænger som er opgivet efter det gamle AFTM system.

Denne proces har Nám gjort nem og overskuelig for brugeren af deres fluestænger.
Alle deres stænger – både enhånds og tohånds – har et tal med et + tegn stående på klingen (eksempel: 24g+). Dette betyder at stængerne kaster fra den angivne linevægt, og op til hvad man selv synes man vil sætte på stangen.
Grunden hertil, er at erfaringen af timevis af fiskeri og test med danske, svenske, norske og finske fluefiskere har vist en tendens. Nemlig at de danske og svenske fluefiskere oftere vælger lettere liner til deres fluestænger end de norske og finske. Dette er en generalisering, men også et udtryk for at der findes mange meninger om den perfekte linevægt.
Derfor er den angivne vægt et udtryk for den letteste vægt Nám mener passer til stangen, men Nám er af den overbevisning at deres stænger kan håndtere mange linevægte, så man derfor kan sætte præcis det på man ønsker.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til Nám produkter?

Vi har en butik fyldt med kompetente fiskere, der selv har praktisk erfaring med Nám’s produkter. Vi vil derfor følge i Nám’s fodspor og dele ud af vores læring og erfaringer.

Derfor skal du ikke tøve med at hive fat i os, uanset om det er fysisk eller online. Du finders vores 1500kvm store butik i Odense SV. tæt på motorvejsafkørsel 52.

Vi håber at vi ses!