Laksen

Viser 1–24 af 34 resultater

Laksen Sporting tøj og historien bag

To ivrige fluefiskere og jægere grundlagde Laksen Sporting i 1977. Virksomheden producerede først avancerede, håndlavede fluefiskestænger og et beskedent udvalg af praktisk tøj til fluefiskeri og jagt. Der blev lagt vægt på at skabe produkter af høj kvalitet, og hvert eneste produkt blev i sin helhed skabt og produceret på virksomhedens faciliteter i Danmark. Størstedelen af salget var også placeret i Danmark

Dette ændrede sig mellem 1979 og 1981, da Laksen Sporting modtog den første europæiske licens til at producere tøj via af den vandtætte Gore-Tex-teknologi. Laksen Sporting ekspanderede hurtigt, og eksporteventyret begyndte, da det var et af de første firmaer, der tilbød jægere og fluefiskere i Europa virkelig vandtæt, men åndbart tøj. Brugen af åndbarhed og vandtæthed hævede forventningerne til tøj på hele markedet – specielt jagtfolket gav anerkendende nik til den nye standard introduceret af Laksen.

Moderne jagttøj i klassisk stil

I dag finder Laksen Sportings stor inspiration i dedikationen til udendørs sport som f.eks. jagt, der leder til skabelse af det bedste udstyr og tilbehør til ethvert tænkeligt vejrscenarie.

Laksen specialiserer sig i banebrydende og autentisk udstyr, og har over 400 forskellige produkter til jagt og skydning i deres kollektioner. Vartegnene er fortsat smukke skotske tweed-fremstillede letvægtsklæder, vandtæt og åndbart tøj til den kræsne jægere. Derudover tilbyder Laksen Sporting et stort udvalg af tilbehør til jagtverdenen, herunder ure, snapseglas, lædervarer og meget andet.

Laksen Sporting samarbejder udelukkende med specialiserede jagthandlere. Kravende er at levere fremragende service og fleksibilitet til slutkunden. Hos Odense Jagt og Fritid har vi stor erfaring med Laksens produkter og står klar til at formidle vores viden om det brede udvalg af Laksen Sporting-produkter.

Tweed tøj i høj kvalitet

Sæson efter sæson viser tweed-tøj sit værd som et ‘must have’ under jagt på tværs af Danmark. Uanset om du vælger tweed for at holde varmen eller den karakteristiske stil, levere Laksen Sporting et produkt af utrolig høj kvalitet. Hos Odense Jagt og Fritid tilbyder vi et bredt udvalg af tweed skydejakker og frakker, tweed veste, tweed breeks og nederdele samt tweed tilbehør til enhver lejlighed.