KURSER, FOREDRAG,
ARRANGEMENTER & REJSER

Skræddersyede arrangementer til jer!

Vores kurser og arrangementer er skræddersyede til jægere, lystfiskere og naturelskere, der ønsker at forbedre deres færdigheder og få en dybere forståelse for deres hobby. Gennem både teoretiske og hands-on kurser, foredrag og arrangementer, får du muligheden for at udfordre dig selv og lære af erfarne instruktører.

Vi afholder kurser og arrangementer med vores egne kompetente medarbejdere og så trækker vi selvfølgelig på eksterne eksperter fra vores netværk når det er nødvendigt. Du vil på denne side kunne se et overblik over nogle af vores arrangementer og siden vil løbende blive opdateret med nye.

2024 byder på mange spændende arrangementer, hvor du vil kunne opleve foredrag om teknik og udstyr indenfor jagt, fiskeri og guidede turer indenfor samme områder.

Vi skaber rammen for ny viden og forhåbentligt en uforglemmelig oplevelse, hvor du også vil møde ligesindede, som du kan dele erfaringer,tips og tricks med....og hvem ved; måske løbe ind i en ny fremtidig fiske- eller jagtkammerat.

Hop direkte til den kategori du ønsker

Klik på knapper herunder og du vil blive ført direkte til de kurser, foredrag, arrangementer og rejser indenfor netop din hobby.

Til jægeren

Uanset om du er jæger eller bare elsker naturen, så har vi en lang række foredrag og arrangementer hertil.

Du finder herunder et udpluk af, hvad vi kan tilbyde og længere nede på siden finder du et samlet overblik.

Leder du efter et specifikt kursus, foredrag, arrangement eller rejse?

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du ønsker et specialsyet arrangement eller blot en forespørgsel på nye kurser eller lignende.

Vi samler alle jeres ønsker ind og hvis der er efterspørgsel nok, så sammensætter vi nye.

  Deltag i en af vores mange arrangementer og mød ligesindede

  Hos Odense Jagt & Fritid ønsker vi at give dig den bedste oplevelse inden for jagt, fiskeri og naturoplevelser.

  Derfor huser vi nogle af Danmarks bedste eksperter indenfor vores område internt i Odense Jagt & Fritid, derudover har vi også et stort netværk af eksperter udenfor butikken. Det har vi valgt at prioritere højt, for at vi kan give dig en unik og lærerig oplevelse.
  Ved at deltage i vores foredrage, arrangementer og kurser, vil du opleve en vækst i dit vidensniveau og færdigheder inden for din hobby. Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål og få personlig rådgivning fra eksperterne, hvilket vil give dig en større forståelse og indsigt i din passion.

  Men det stopper ikke der! Du vil også have mulighed for at møde andre ligesindede, dele erfaringer og udveksle idéer. Du vil også opleve en fællesskabsfølelse og styrke dine sociale bånd gennem fælles interesser.

  Tøv ikke med at hive fat i os, hvis du skulle have spørgsmål til en af vores mange arrangementer.

  1400m2 Jagt og Fritid

  Vores 1400 m2 store butik i Odense SV har alt hvad du skal bruge hvad enten du går på jagt, fisker eller bare godt kan lide at være i og bruge naturen, men først og fremmest har vi tid til vores kunder – også selvom der ikke skal handles.

  Så kig endelig forbi butikken – kaffen er varm 🙂

  ...og så ligger vi kun ét minut fra afkørsel 52.

  Find butik